Το εντυπωσιακό Limassol 3on3 επιστρέφει στη Λεμεσό

Τέσσερα γήπεδα, 120 ομάδες, 480 παίχτες και 12000 επισκέπτες ήταν η αριθμοί που σημάδεψαν την περσινή πρώτη διοργάνωση, η οποία αν και αρχάρια, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

 


Article featured image
Article featured image

Φέτος το 2ο Limassol 3on3, επιστρέφει μεγαλύτερο, πιο οργανωμένο και εντυπωσιακό, ενώ υπόσχεται ότι θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Ένας καθαρόαιμος αγώνας Street Basketball, παίρνει σάρκα και οστά δίπλα στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και σε καλεί να δοκιμάσεις τις ικανότητες σου.

Δύο ομάδες, έξι παίχτες, μισό γήπεδο και ένας αγώνας 10 λεπτών χωρίς αναπνοή. Το φετινό FxPro Limassol 3on3, θα πραγματοποιηθεί από τις24 έως τις 26 Ιουνίου και ήδη έχουν αρχίσει οι δηλώσεις συμμετοχής.

 



 

Όπως πέρσι έτσι και φέτος, το FxPro Limassol 3on3, προωθεί την άθληση για όλους, έτσι θα γίνει και ειδικός αγώνας για άτομα σε τροχοκαθίσματα, με τα έσοδα από τις εγγραφές στην ομάδα Ifestos (άτομα σε τροχοκάθισμα) και σε άλλες τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις. 

 



 

Το κόστος συμμετοχής διαφοροποιείται ανάλογα με την κατηγορία που θα συμμετέχει η κάθε ομάδα. Η κατηγορία Elite είναι στα 160 ευρώ, για εταιρείες στα 200 ευρώ, για τους ερασιτέχνες 120 ευρώ, για τις γυναίκες 100 ευρώ και τους νέους κάτω των 17 και 14 ετών στα 80 ευρώ. 

Ελάτε όλοι σε μια προσπάθεια να ξαναφέρουμε το basket και τον αθλητισμό πίσω στους δρόμους και τις γειτονιές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ