Μια έκθεση για κάκτους και παχύφυτα στη Λευκωσία

Article featured image
Article featured image

Για ακόμη μια φορά το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει σπάνιους συλλεκτικούς κάκτους και άλλα παχύφυτα, καθώς και φυτά κατάλληλα για καλλιέργεια στους κυπριακούς κήπους. 

 

Ο Σύνδεσμος Κάκτων και άλλων Παχυφύτων Κύπρου διοργανώνει φέτος την 9η Έκθεση Κάκτων και άλλων Παχυφύτων, ενώ παράλληλα θα τρέχει και 3n Έκθεση και Διαγωνισμός Φωτογραφίας. 

Τα μέλη μας θα διαγωνιστούν με τις καλύτερες φωτογραφίες των φυτών ή και των κήπων τους. Ο επισκέπτης θα θαυμάσει φυτά που δεν είναι σε άνθιση κατά τη διάρκεια της Έκθεσης και επίσης θα δει γωνιές κήπων και μπαλκονιών που δεν έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί, παράλληλα θα μπορεί να ψηφίσει την καλύτερη φωτογραφία.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα πωλούνται κάκτοι και άλλα παχύφυτα από φυτώρια και παραγωγούς, από όλη την Κύπρο αλλά και σπάνια είδη από το εξωτερικό, τα οποία θα εισαχθούν αποκλειστικά για την έκθεση. 

Αξίζει να σημειωθεί πώς στην έκθεση θα υπάρχει και διαγωνισμός, όπου θα λάβουν μέρος πέραν των 500 φυτών με κριτή τον Δρ. Γιάννης Αλτιπαρμάκης, γεωπόνο, πεπειραμένο συλλέκτη και πρώην πρόεδρο και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Κάκτων και άλλων Παχυφύτων.



Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου από τις 10:00πμ μέχρι τις 19:00 στον Εκθεσιακό Χώρο Σπηλιών, Πάρκο Ακρόπολης Λευκωσίας

Είσοδος 1 ευρώ για τον εκθεσιακό χώρο

Είσοδος ελεύθερη στο χώρο των πωλήσεων   


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ