Το θρυλικό Baywatch επιστρέφει και γίνεται ταινία με κάτι από τα παλιά

Κι όμως είναι γεγονός, η σειρά που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατών στα 90s με τα καλογυμνασμένα σώματα και τις πρωταγωνίστριες – μοντέλα, επιστρέφει δυναμικά και γίνεται ταινία, θυμίζοντας σε όλους μια αθώα εφηβεία με όνειρα όχι και τόσο ευπρεπή…

 


Article featured image
Article featured image

Η ανακοίνωση βέβαια ότι η δημοφιλής σειρά επιστρέφει ως ταινία, είχε γίνει από το Νοέμβριο του 2015, παρόλα αυτά λόγω διαφόρων προβλημάτων, τα γυρίσματα δεν είχαν ξεκινήσει ποτέ και το όλο εγχείρημα είχε μείνει στάσιμο. 

Πριν λίγο καιρό όμως, το project για κινηματογραφική μεταφορά του Baywatch επανήλθε στο προσκήνιο, μόνο που μια νέα προσθήκη εκτίναξε την αναμονή κοινού στα ύψη με τις κινηματογραφικές αίθουσες να προετοιμάζονται για μεγάλες στιγμές. 

 



 

Η φαντασίωση κάθε έφηβου νέου των 90s και όχι μόνο, CJ Parker κατά κόσμον Pamela Anderson, επιστρέφει πιο ώριμη και πιο χορτάτη από κάθε άλλη φορά, για να συμπληρώσει αυτό το κάτι που έλειπε για να απογειωθεί η ταινία στα ύψη. 

Την ιστορία ανέλαβαν οι Sean Anders και John Morris, υπεύθυνοι για την κωμωδία «Where The Millers» (εκεί που η Jennifer Aniston κάνει striptease) ενώ το σενάριο υπογράφει και ο Justin Malen που ήταν και στο «Bad Teacher 2» με την  Cameron Diaz (if you know what I mean). 

Η αποκάλυψη έγινε από τον πρωταγωνιστή και παραγωγό της ταινίας Dwayne Johnson, ο οποίος με μια φωτογραφία στο Instagram, με αυτόν και την Pamela, έκανε γνωστό ότι θα είναι και αυτή στην ταινία (απαίτηση πολλών φανατικών της σειράς).  







«Σύστησε στον κόσμο την CJ Parker και έγινε μια από τους πιο θρυλικούς χαρακτήρες της γενιάς της - για την πιο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών. Με μεγάλη ευχαρίστηση καλωσορίζουμε την (υπέροχη όπως πάντα) Pamela Anderson στο δικό μας #Baywatch. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει την ταινία χωρίς εσένα. Καλώς ήρθες σπίτι.» 



Με αυτά τα λόγια ο πρωταγωνιστής της σειράς, Dwayne Johnson καλωσόρισε την επιστροφή, ίσως μιας από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της τηλεοπτικής σειράς των 90s.

Ήδη οι προετοιμασίες για την ολοκλήρωση της ταινίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα η παραγωγή εφοδιάζει τα social media με καλογυμνασμένα κορμιά για να εξάπτει τη φαντασία και να ανεβάζει τη λίμπιντο. Το «Baywatch» είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 19 Μαΐου του 2017.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ