Μήπως το κορίτσι σου σε απατάει με το…μαξιλάρι της;

Όχι δεν κάνουμε πλάκα ούτε σε τρολάρουμε, αντίθετα είναι μια πραγματικότητα που είτε οι άντρες αγνοούν είτε δεν τους απασχολεί (αν και θα έπρεπε). Σε έρευνα που πραγματοποίησε πρόσφατα το Reddit, έθεσε το εξής απλό ερώτημα»; Με τις γυναίκες να παρουσιάζουν ένα θησαυρό από προσωπικές ιστορίες, με περίεργα αντικείμενα.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτό όμως που έκανε εντύπωση και κυριάρχησε στις περισσότερες απαντήσεις ήταν δύο αντικείμενα, που δεν θα περνούσαν από το μυαλό μας, ως σεξουαλικά. Τα μαξιλάρια και τα λούτρινα ζώα. Γιατί όμως το τρίψιμο σε ένα μαξιλάρι ή σε ένα λούτρινο ζωάκι σε κάνει να νιώθεις τόσο καλά; Υπάρχει εξήγηση και είναι και τεκμηριωμένη… 

Κατ' αρχάς, η κλειτορίδα είναι τεράστια και όχι σαν αμυγδαλάκι. Η πλειονότητα των κλειτορίδων είναι στην πραγματικότητα μέσα στην πύελο· και εκείνο το μικρό κουμπάκι τι νομίζεις ότι είναι; Απλά η αρχή της. 

Όταν η κλειτορίδα είναι ερεθισμένη, μπορεί να εκταθεί εντός των μεγάλων χειλέων του αιδοίου και να αγκαλιάσει το άνοιγμα του κόλπου.

Γι' αυτό, το να «κάνεις σεξ» με ένα μαξιλάρι μπορεί να τονώσει περισσότερες ερωτογενείς ζώνες ταυτόχρονα. Επίσης είναι σημαντικό να έχεις κατά νου ότι η κλειτορίδα είναι ένα από τα σημεία στο σώμα της γυναίκας με τα περισσότερα νεύρα.  

Έχει νόημα ότι το απαλό άγγιγμα ενός μαξιλαριού (ή ενός γιγαντιαίου αφράτου Scooby Doo) μπορεί να είναι πιο ευχάριστο από το επαναληπτικό μπες βγες ενός δονητή. 

Οι γυναίκες αναφέρουν επίσης ότι προτιμούν περισσότερο ολική διέγερση σώματος απ' ό,τι οι άντρες. Αντίθετα από έναν άντρα που θα εστιάσει μόνο στο πέος του, μια γυναίκα είναι πιθανότερο να θέλει στο παιχνίδι τις θηλές, τους μηρούς και άλλες «δευτερεύουσες» ερωτογενείς ζώνες. 

Ένας γιγαντιαίος Scooby Doo είναι πολύ πιο πιθανό να χτυπήσει εκείνα τα σημεία συγκριτικά με ένα δονητή. 

Ο Sigmund Freud ήταν ένας από τους πρώτους που προσπάθησαν να μελετήσουν επιστημονικά το θέμα του κόλπου. Η ψυχαναλυτική πρακτική του επικεντρώθηκε κυρίως σε πλούσιες γυναίκες, των οποίων τα προβλήματα πίστευε ότι προήλθαν από σεξουαλικές αγκυλώσεις - συγκεκριμένα, ότι είχαν το λάθος είδος οργασμού. Πίστευε ότι τα νεαρά κορίτσια είχαν εμπειρίες από κλειτοριδικούς οργασμούς, αλλά ότι αυτές ήταν «ανώριμες σεξουαλικές αποκρίσεις» τις οποίες άφησαν πίσω τους όταν οι σύζυγοι ή οι εραστές τους τις μύησαν στο διεισδυτικό σεξ. 

Τότε μπορούσαν να συμβούν οι ολοκληρωμένα «ώριμοι» κολπικοί οργασμοί και να γεννηθούν μωρά και ο κόσμος μπορούσε να συνεχίσει με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε. 

Για χρόνια, αυτός ήταν ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπιζόταν η γυναικεία σεξουαλική δυσλειτουργία· η γυναίκα έπρεπε να μάθει να της αρέσει το κολπικό σεξ γιατί η κλειτορίδα ήταν ανώριμη. Όπως αποδεικνύεται, αυτή η υπόθεση είναι ψευδής από όλες τις απόψεις. Πρώτα απ' όλα, μόνο το 25% των γυναικών βιώνουν οργασμό μόνο μετά από κολπική διείσδυση. Δεύτερον, ακόμα κι ένας κολπικός οργασμός στην πραγματικότητα είναι κλειτοριδικός. 

Πιθανώς, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των λούτρινων ζώων ή του μαξιλαριού έναντι του δονητή για τα νεαρά κορίτσια είναι η προσβασιμότητα. 

Η Εθνική Έρευνα Σεξουαλικής Υγείας και Συμπεριφοράς συγκέντρωσε στοιχεία για τις σεξουαλικές συνήθειες αντρών και γυναικών, ηλικίας 14-90, και διαπίστωσε ότι οι νεότερες γυναίκες ήταν πολύ πιο πιθανό να αυνανίζονται μόνες τους σε τακτική βάση, ως κύρια ή αποκλειστική σεξουαλική δραστηριότητα. 

Αφού δεν μπορείς να μπεις σε sex shop μέχρι να γίνεις 18 ετών, είναι κατανοητό γιατί πολλές από τις ιστορίες στο Reddit για αυτοσχέδια σεξουαλικά παιχνίδια -από τα εφηβικά χρόνια- είχαν να κάνουν με μαξιλάρια αντί για δονητές.


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ