Μια ταινία δράσης με πρωταγωνιστή εσένα [κυριολεκτικά]

Κάνε το εικόνα… Μια ταινία δράσης, με ανατροπές και αγωνία να έχει βασικό πρωταγωνιστή όχι κάποιον διάσημο ηθοποιό του Hollywood, αλλά εσένα.

 


Article featured image
Article featured image

Μια ενδιαφέρουσα σύλληψη της ταινίας «Hardcore Henry», η οποία δοκιμάζει τα όρια της αντοχής σου, σε μια ιδέα η οποία θα μπορούσε να είναι εξίσου εξαιρετική σε ένα video game ή ένα viral video. 

Το story έχει ως εξής, η γυναίκα σου σε έσωσε τελευταία στιγμή από το θάνατο, λέγοντας σου ότι το όνομα σου είναι Henry, ενώ πέντε λεπτά αργότερα σε πυροβολούν και την απαγάγουν. Εσύ τώρα καλείσαι να την βρεις και να την πάρεις πίσω. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θυμάσαι απολύτως τίποτα πέραν από αυτά τα δύο στοιχεία, και κάτι ακόμα το όνομα του απαγωγέα…Έικαν.  Θα τα καταφέρεις; 

Το σκηνικό διαδραματίζεται σε μια περιοχή της Μόσχας, όπου όλοι θέλουν το θάνατο σου, όλοι εκτός από έναν… αλλά και πάλι μπορείς να είσαι σίγουρος; 

Ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό φιλμ, που σε κρατάει σε εγρήγορση και παίζει με το μυαλό και τα συναισθήματα σου. Βέβαια λόγω της παθητικότητας του κινηματογράφου, υπάρχουν στιγμές που κάνει κοιλιά, αλλά και πάλι δεν πρωταγωνιστείς κάθε μέρα σε ταινία.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ