Ένα μικρό bakery στην Κύπρο για σκύλους και γάτους

Άμα έχεις φαντασία και όρεξη, πολλά μπορείς να φτιάξεις εκμεταλλευόμενος τα ταλέντα σου αλλά και ένα κενό που παρατηρείς πως υπάρχει στην αγορά.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως καλή ώρα εδώ, όπου η Άννα-Μαρία Παπακυριακού και η συνεργάτιδά της, Ραφαέλλα Κυριάκου, από το PAWS, έφτιαξαν μια μικρή επιχείρηση με την ονομασία Pawsome Bakery, φτιάχνοντας και πωλώντας διάφορες λιχουδιές για σκύλους και γάτους.

«Έχουμε διαφορά στο μενού, όπως cupcakes με bacon και κοτόπουλο, επιλογές vegan, τσιπς γλυκοπατάτας, μικρά μπισκοτάκια με καρότο και μήλο που είναι ιδανικά για εκπαίδευση. Θα προσθέσουμε περισσότερα στο μενού σε περίπου ένα μήνα».

Η Άννα-Μαρία συμπληρώνει «μας αρέσει πολύ να μαγειρεύουμε και να βοηθάμε τα ζώα (αδέσποτα). Έτσι συμφωνήσαμε, με κάθε αγορά να δίνουμε 10% στις οργανώσεις PAWS (Protecting Animals Without Shelter) και Sirius Dog Sanctuary».

«Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι 100% ασφαλή για τα ζώα, χωρίς συντηρητικά, αλλά νόστιμα!».

Οι παραγγελίες μπορούν να τα σταλούν ταχυδρομικώς -με παραλαβή την ίδια μέρα- ή με express «door to door», ενώ επίσης μπορεί οποιοσδήποτε να παραλάβει προσωπικά τις λιχουδιές από τη Λευκωσία.

 



Ρίξτε πιο κάτω μια ματιά στο μενού:



Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο facebook

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ