Καλοκαιρινά μαθήματα χορού από το Δημοτικό Κέντρο Χορού της Λεμεσού.

Ένα δημιουργικό και ευχάριστο καλοκαίρι, με μπόλικη μουσική και χορό ετοιμάζει το Δημοτικό Κέντρο Χορού στη Λεμεσό, με τα καλοκαιρινά εργαστήρια χορού.

 


Article featured image
Article featured image

Τα εργαστήρια θα διδάσκονται από καταξιωμένους διεθνείς και ντόπιους καλλιτέχνες, κάτω από την καλλιτεχνική επιμέλεια του Λάμπρου Λάμπρου. 

Ανοιχτά για κάθε επίδοξο χορευτή, αλλά και για έμπειρους οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Θα διδάσκονται, μπαλέτο, σύγχρονος, χοροί ρεπερτορίου, αυτοσχεδιασμός κ.α.

Τα εργαστήρια θα χωρίζονται σε τρεις ομάδες, από 8 – 11 ετών, από 12 – 15 ετών και 16 και άνω, οι οποίοι οφείλουν να έχουν βασικές γνώσεις μπαλέτου και σύγχρονου. 

Θα διδάσκει ο Βέλγος χορευτής, Jason Mabana, ο Πάνος Μαλακτός, η Rachael Peters από Μεγάλη Βρετανία, ενώ βοηθός θα είναι η Έλενα Γαβριήλ. 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, καλούνται να αποστείλουν τα στοιχεία τους (όνομα, ηλικία, φωτογραφία) στο [email protected] Περιορισμένος αριθμός θέσεων. *Για τις ομάδες 1&2, οι αιτήσεις πρέπει να γίνονται από τους γονείςΚόστος συμμετοχής:

Ομάδα 1: 50 ευρώ για 5 ημέρες

Ομάδα 2: 55 ευρώ για 6 ημέρες

Ομάδα 3: 60 ευρώ για 6 ημέρες


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ