Κι άλλες παραστάσεις για το «Ένα Αλπούμ Ιστορίες»

Μετά τη συγκινητική ανταπόκριση του κοινού για τη θεατρική παράσταση «Ένα Αλπούμ Ιστορίες», προστίθενται  μερικές ακόμα παραστάσεις στη Λευκωσία.

 


Article featured image
Article featured image

Η ομάδα του Μάριου Κακουλλή  (Φρουτοπία, Το τρίο του Porto Sueño, Η καρδιά ενός σκύλου) σε συνεργασία με την Fresh Target Theatre Ensemble δραματοποιεί και μεταφέρει στη σκηνή, κι άλλες παραστάσεις από το βιβλίο του Αντώνη Γεωργίου, «Ένα Αλπούμ ιστορίες», το οποίο τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας για τις εκδόσεις του 2014, και το Βραβείο Λογοτεχνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2016.

Ένα άλμπουμ από φωτογραφίες ανοίγει και από αυτό αναδύονται,  ζωντανεύουν και μπλέκονται άνθρωποι, ηλικίες, εποχές και τόποι. Σαν ένα κουβάρι. Ένα κουβάρι ιστορίες. Όπως και η ζωή μας άλλωστε. Ιστορίες που γίνονται σαν μια ιστορία, «του καθενού μας ιστορία ή η ιστορία ούλλων μας». 

Ιστορίες που θυμίζουν ιστορίες της δικής μας οικογένειας ή άλλων φίλων ή που έχουμε ακούσει ή διαβάσει. Μια μικρογραφία του τόπου μας, ιστορίες που αφορούν όχι μόνο απλώς μια οικογένεια ή ένα χωριό αλλά την Κύπρο γενικότερα. Μαζί τους αποσπάσματα από εφημερίδες, συνταγές, ποιήματα και φωτογραφίες, πολλές φωτογραφίες και όλα μαζί συντελούν και συμπληρώνουν το «Ένα Αλπούμ ιστορίες».               

Μια ομάδα από πέντε  ηθοποιούς και μία μουσικός επί σκηνής αναλαμβάνουν μέσα από το παιχνίδι, το τραγούδι, τους αυτοσχεδιασμούς, τη ζωντανή πολυφωνική αφήγηση, να μας ταξιδέψουν, μέσα από εικόνες, αναμνήσεις και συναισθήματα, αφού «τόπος εν’ ο άθθρωπος».

 Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: : Μάριος Κακουλλής

Παραγωγή: Μάριος Κακουλλής / Fresh Target Theatre Ensemble

Διασκευή/Δραματοποίηση: Μαρίνα Βρόντη , Βαλεντίνος Κόκκινος

Μουσική διδασκαλία/ Μουσικός επί Σκηνής: Βίκυ Αναστασίου

Κίνηση: Παναγιώτης Τοφή

Σκηνικά: Έλενα Τερέπεη

Κοστούμια:  Ρέα Ολυμπίου

Σχεδιασμός Φωτισμού: Σταύρος Τάρταρης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Έλενα Γεωργιάδου

Οργάνωση :Πάρις Ερωτοκρίτου

Οπτική επικοινωνία : Δημήτρης Σωτηρίου

Τεχνική Υποστήριξη (Ήχος/Φώτα): S.Y.STAGE

Παίζουν (αλφαβητικά): Ειρήνη Ανδρονίκου , Βαλεντίνος Κόκκινος, Μυρτώ Κουγιάλη, Πάνος Μακρής, Λένια Σορόκου

Είσοδος : 12€ (Κανονικό) 10€ (Μειωμένο)

Κρατήσεις/Πληροφορίες: 99 92 68 07 / 96 45 58 10

Οι παραστάσεις θα γίνουν στις 23, 24,  26, 27, 28, 29, 30, 31 Μαΐου στο Θέατρο Σπούτνικ.

Έπονται 3 παραστάσεις στη Λεμεσό (2,4,5 Ιουνίου) στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ και μία στην Πάφο (7 Ιουνίου) στην έδρα του Πάφος 2017.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ