Τώρα μπορείς να χωρίσεις εύκολα, απλά και οικονομικά

Αλήθεια σκέφτηκες ποτέ πιο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι σε μια σχέση; Θα σου απαντήσω εγώ… Ο χωρισμός!

 


Article featured image
Article featured image

Όπως λένε και κάτι λαϊκοί στίχοι «Πονάει ο χωρισμός, πονάει». Και είναι λογικό, να πονάει. Τόσος έρωτας, τόσα λόγια, τόσα συναισθήματα που γκρεμίζονται με ένα «Θέλω να χωρίσουμε». 

Είναι ίσως από τις δυσκολότερες θέσεις που μπορεί να βιώσει κάποιος, αφού το να βλέπεις κατάματα τον πρώην έρωτα της ζωής σου και να του λες ότι δεν γουστάρεις πλέον, όπως και να το κάνουμε είναι κάπως –ειδικά αν ο άλλος ζει ακόμη στο ροζ συννεφάκι του έρωτα. 

Αν το έζησες όλο αυτό, μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ, αν πάλι όχι τότε καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος για όταν έρθει εκείνη η ώρα, μαθαίνοντας για την πιο κάτω υπηρεσία. 

Άντι λοιπόν να μπαίνουμε σε μια τέτοια ψυχοφθόρα διαδικασία, η υπηρεσία The Breakup Shop, ήρθε για να μας απαλλάξει από ένα ακόμα βάρος. Για την ακρίβεια, με μόνο 28 ευρώ μπορείς να γλυτώσεις από κλάματα και μοιρολόγια, βάζοντας άλλους να κάνουν τη βρομοδουλειά. Οι χρεώσεις κυμαίνονται ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξεις να χωρίσεις. 

Αν για παράδειγμα θες να στείλουν email ή μήνυμα σε κινητό, το κόστος είναι 9 ευρώ. Αν είσαι πιο ρομαντικός και θες γράμμα χωρισμού, πρέπει να πληρώσεις μεταξύ 18 και 28 ευρώ και αν είσαι παραδοσιακός και θες τηλέφωνο θα πληρώσεις 28 ευρώ. 

Μεταξύ άλλων η εταιρεία διαθέτει και μαγαζί με δώρα χωρισμού, μη σε πουν και τσιφούτη… Εμ κερατάς, εμ δαρμένος δε λέει. Να μείνει και κάτι από το χωρισμό.

Βέβαια κανείς δεν σας εγγυάται πώς μετά από έναν τέτοιο χωρισμό, ο παρατημένος δεν θα σας κάνει μια επίσκεψη για το δικό σας δώρο...


Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ