Οι XANAZOO στην Κύπρο για τα γενέθλια της KEANITA

Το καθιερωμένο πάρτι γενεθλίων της ΚΕΑΝΙΤΑ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 5 Ιουνίου, από τις 15.00, μέχρι τις 20.00 στο χώρο του εργοστασίου ΚΕΑΝ στη Λεμεσό.

 


Article featured image
Article featured image

Το πάρτι αποτελεί κορυφαίο γεγονός τόσο για τα 10,000 μέλη του ΚΕΑΝΙΤΑ KIDS CLUB  όσο και για τις χιλιάδες άλλα παιδιά, που περιμένουν με ανυπομονησία για να διασκεδάσουν μαζί με τη ΚΕΑΝΙΤΑ τη μεγαλύτερη γιορτή για κάθε παιδί.

Για τα γενέθλια της και για πρώτη φορά στη Κύπρο, η ΚΕΑΝΙΤΑ θα φιλοξενήσει το γνωστό παιδικό συγκρότημα του Μάνου Βαφειάδη Xanazoo (με όλες τις μεγάλες επιτυχίες των Mazoo & the Zoo και των Ζουζουνιών) που έρχεται από την Ελλάδα ειδικά.

H καμήλα, η πάπια, η κατσίκα, ο σκατζόχοιρος, ο αστακός και τα άλλα ζωάκια της παρέας υπόσχονται να δώσουν ακόμα περισσότερη ζωντάνια στην πανηγυρική ατμόσφαιρα και να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους με τις κεφάτες, αγαπημένες επιτυχίες τους.

Φουσκωτά, δωρεάν παιχνίδια, λούνα παρκ, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες (ρομποτική, σαπουνόφουσκες και… πειράματα), face painting, ευφάνταστες κατασκευές, φαγητό, μπαλόνια, δωράκια και πολλές εκπλήξεις.

Το μουσικό ξεφάντωμα και το χορό θα αναλάβει ο γνωστός DJ Berek με γνωστά ελληνικά και ξένα hits.

 



Κορύφωση της γιορτής είναι πάντα η πανηγυρική είσοδος του θεαματικού άρματος της  τεράστιας ΚΕΑΝΙΤΟ-τούρτας και η παρέλαση της ΚΕΑΝΙΤΑ, με τους φίλους της Λέφη και Μάγκα, στους τρελούς ρυθμούς των γνωστών τυμπανιστών Batukinio.

Η ΚΕΑΝΙΤΑ δίνει στα γενέθλια της φιλανθρωπικό χαρακτήρα για να βοηθήσει τα παιδιά και τις οικογένειες τους να αντιμετωπίσουν τις ιδιαίτερες προκλήσεις της προωρότητας.

Έτσι, τα έσοδα από παιχνίδια με χρέωση και προϊόντα προς πώληση θα διατεθούν στο Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου για πρόωρα μωρά.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ