Ο Εύρος Βίζιον μάς δίνει τα προγνωστικά του για τη Eurovision

Η Eurovision πλησιάζει και δεν θα μπορούσαμε να μην προσεγγίσουμε αυτό το δημοφιλές τηλεοπτικό υπερθέαμα χιουμοριστικά, κάνοντας τις δικές μας προβλέψεις από τον δικό μας ειδικό.

 


Article featured image
Article featured image

Μια ανάσα πριν τον πρώτο ημιτελικό, όπου διαγωνίζονται Κύπρος και Ελλάδα, ο Εύρος Βίζιον κάνει τις δικές του προβλέψεις, κατευθείαν από τη Στοκχόλμη.



Helloooo!!!

This is Εύρος Βίζιον, ο ανταποκριτής σας από το Time Out Cyprus, εδώ στην ηλιόλουστη (λέμε τώρα!) Στοκχόλμη στη Σουηδία όπου θα πραγματοποιηθεί ο 61ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Γιουροβίζιον αφού πέρσι στην Αυστρία κέρδισε με το τραγούδι Heroes με τον Μans Zelmerlow.. Whatever! 

Έχω να πω τα καλύτερα ιδίως για τους φιλόξενους και γεμάααατους χαρά Σουηδούς... (λέμε τώρα!).

Οι πρόβες για τους 2 ημιτελικούς ξεκίνησαν μιας και οι χώρες, καλή τους ώρα, έχουν φτάσει τις 42 (43 κατ’ ακρίβεια αλλά ακυρώθηκε η Ρουμανία φέτος επειδή χρωστούσε λέει) και αν γινόταν ένας διαγωνισμός θα έπρεπε να είμαστε 3 μερόνυχτα ξύπνιοι για να ολοκληρωθεί.

Από τις πρώτες πρόβες τα προγνωστικά άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν. Φαβορί  παραμένει εδώ και βδομάδες να περάσει πρώτη στον 1ο ημιτελικό η Ρωσία με τον Sergey Lazarev καθώς και για να κερδίσει τον διαγωνισμό.



Αρμενία





Η Αρμενία με ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια φέτος την είδαμε να βγαίνει με ολόσωμο μαγιό, δεν ξέρουμε αν αυτό θα φορέσει τελικά το βράδυ του ημιτελικού ή απλά έβαλε κάτι άνετο για τις πρόβες.



Ουγγαρία





Η Ουγγαρία ένα δυνατό κομμάτι, δυνατή ερμηνεία, ωραίο παλικάρι αλλά βάλε ένα πιο καλό τζιν βρε αδελφάκι μου το βράδυ του  ημιτελικού. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ