Αυτό το καλοκαίρι θα αλλάξουμε τον κόσμο

Πώς θα σου φαινόταν αν μια εκδρομή στην Πάφο σου έδινε τη δυνατότητα και την ικανότητα να αλλάξει τον κόσμο;

 


Article featured image
Article featured image

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ), στα πλαίσια της αποστολής και δράσεων του για την ενδυνάμωση των νέων, διοργανώνει για πρώτη φορά την πενταήμερη Καλοκαιρινή Σχολή, με θέμα «Πώς να αλλάξεις τον κόσμο». 

Στόχος του Οργανισμού να καθιερωθεί ως μια σημαντική, ετήσια, και δημιουργική συνάντηση νέων ανθρώπων. 

Η Σχολή, που θα διεξαχθεί μεταξύ 30 Ιουνίου και 4 Ιουλίου στο Nicki Holiday Resort στην Πόλη Χρυσοχούς, απευθύνεται σε νέους από 17 μέχρι 30 ετών, με βασική επιδίωξή της να παρέχει στους συμμετέχοντες τα εργαλεία για να πρωτοστατήσουν στις κοινωνικές αλλαγές που έχει ανάγκη η Κύπρος. 

Η σχολή στοχεύει στο να καταστεί ως μια δημιουργική συνάντηση νέων ανθρώπων, μέσω της οποίας θα μπορούν οι συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, να ανταλλάξουν ιδέες και προβληματισμούς, και να δημιουργήσουν συνέργειες για κοινή ανάληψη δράσεων. Οι προτάσεις και ιδέες των συμμετεχόντων, που θα προταθούν στο τελικό στάδιο με την βοήθεια έμπειρων καθοδηγητών τους, θα λάβουν οικονομική στήριξη από τον ΟΝΕΚ για την υλοποίηση και προβολή τους. 

«Πιστεύουμε ότι η Καλοκαιρινή Σχολή μπορεί να καθιερωθεί ως ένας σημαντικός θεσμός για τη νεολαία της Κύπρου», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΣ του Οργανισμού Νεολαίας, Παναγιώτης Σεντώνας. 

«Μέσα από αυτή τη διοργάνωση θέλουμε οι νέοι να πιστέψουν στις δυνατότητες και τα χαρίσματα τους. Θέλουμε να πείσουμε τους νέους μας ότι μπορούν και πρέπει να καταστούν φορείς θετικής αλλαγής, για τη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας και μιας καλύτερης Κύπρου», πρόσθεσε ο κ Σεντώνας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 22 Ιουνίου μέσω διαδικτύου εδώ, με το κόστος συμμετοχής να ανέρχεται στα €30, ποσό το οποίο καλύπτει διαμονή και πλήρη διατροφή για τις 5 μέρες (4 βράδια), καθώς και τα έξοδα μεταφοράς. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο 22402600, ή να μπουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Νεολαίας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ