Δημοσιογράφος συγκρίνει το στήθος της με γυναίκα αφρικανικής φυλής

Τελικά, η χρήση σουτιέν συμβάλλει ή όχι στην πιο γρήγορη πτώση του γυναικείου στήθους;

 


Article featured image
Article featured image

Μια δημοσιογράφος του δυτικού κόσμου συγκρίνει το στήθος της με αυτό των γυναικών μιας αφρικανικής φυλής, αμφισβητώντας την 15ετή έρευνα που υποστηρίζει πως το σουτιέν κάνει το στήθος να πέσει πιο γρήγορα.

Μια σειρά φωτογραφιών του Alexander Gusov που υπερβαίνουν τη γλώσσα, φέρνοντας τους ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας ακόμα πιο κοντά, αποδεικνύουν πως τελικά το σουτιέν δεν επηρεάζει την πτώση του γυναικείου στήθους, δεδομένου ότι οι γυναίκες μιας αφρικανικής φυλής που δεν έχουν βάλει ποτέ τους στηθόδεσμο μπορεί να έχουν πιο πεσμένο στήθος από μια δημοσιογράφο του δυτικού κόσμου με διαφορετικές συνήθειες, παρά τη μέχρι τώρα παραδοχή -απόρροια μιας 15ετής έρευνας, πως το σουτιέν κάνει βραχυπρόθεσμα κακό στο σφριγηλό στήθος.

Για την ακρίβεια, το κρέμασμα του στήθους καθορίζεται από κληρονομικά χαρακτηριστικά όπως η ελαστικότητα του δέρματος και η πυκνότητα του μαστού και οφείλεται σίγουρα στη γήρανση των αδενικών ιστών που παράγουν τη σφριγηλότητα του μαστού. Οι μεγαλύτεροι παράγοντες που επηρεάζουν τη χαλάρωση των μαστών είναι το κάπνισμα, ο δείκτης μάζας σώματος (BMI), ο αριθμός κυήσεων, το μέγεθος του στήθους πριν από την εγκυμοσύνη και η ηλικία.

 


Πηγή: Ozon

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ