Ο Paul Σταύρου φτιάχνει μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα

«Πόσες φορές πετυχαίνεις τον εαυτό σου να ονειρεύεται το μέλλον με ανοιχτά τα μάτια; Ένα μέλλον το οποίο φτιάχνεται και προσαρμόζεται ανάλογα με τις πράξεις και αυτά που κάνουμε και όχι με όλα όσα σκεφτόμαστε».

 


Article featured image
Article featured image

Ο Paul Σταύρου γράφει μερικές σκέψεις του στη CITY και μας παρουσιάζει μερικές από τις χειροποίητες κατασκευές του.  



Όσες χιλιάδες ιδέες και να έχουμε, δεν μπορούν να έχουν εφαρμογή και ανταπόκριση, όσο παραμένουν σκέψεις που δεν μεταφράζονται σε πράξεις.  

Είτε πρόκειται να δημιουργήσεις κάτι από το μηδέν, είτε απλά να μοιραστείς μια καινούργια ιδέα, προσπάθησε να το συνειδητοποιήσεις και να το μεταφέρεις σωστά. Οι άνθρωποι στις μέρες μας, μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα δημιουργικοί και καινοτόμοι, κυρίως γιατί πλέον υπάρχει πρόσβαση σχεδόν σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικότητας. 

Και παρόλο που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η αγορά κορεσμένη, ακόμα υπάρχει χώρος και για το δικό σου λιθαράκι. Αν γνωρίζεις που θες να πας και τι θες να κάνεις, τότε είναι εύκολο να βρεις αυτό που πραγματικά σε εκφράζει. Και αν κοιτάξεις καλύτερα γύρω σου, σίγουρα θα βρεις ανθρώπους που πραγματοποίησαν τα όνειρα τους.

Ένα μικρό συνοικιακό καφενείο, στο οποίο ο ιδιοκτήτης έχει βάλει την ψυχή του, ένα κατάστημα στο οποίο ο ιδιοκτήτης χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμα υλικά για να δημιουργεί έργα τέχνης, έναν ονειροπόλο νέο ο οποίο παράγει το δικό του μέλι ή έναν έφηβο ο οποίος μεταποιεί τα παλιά του ρούχα και τα επαναχρησιμοποιεί. 

Σκέψεις που κατά καιρούς έκανα κι εγώ, και θέλησα να υλοποιήσω, να τις κάνω πράξεις και να νοιώσω τη χαρά της δημιουργίας και την επιβράβευση του αποτελέσματος.

Πιο κάτω μπορείτε να ανακαλύψετε μερικές από τις χειροποίητες κατασκευές μου, με ξύλο από παλέτες. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ