Μια θέση για σένα σε Βρετανικό πανεπιστήμιο

Αν ονειρεύεσαι να βρεθείς για σπουδές στη Βρετανία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, και ακόμη δεν έχεις εξασφαλίσει τη σχετική θέση, τότε ετοιμάσου γιατί το British Council σε βοηθά να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου.

 


Article featured image
Article featured image

Στις 6 Ιουλίου μεταξύ 16:00 – 20:00 στο Hilton στη Λευκωσία, διοργανώνεται η έκθεση Clearing Βρετανικών πανεπιστημίων, όπου προσφέρονται θέσεις για όσους δεν κατάφεραν ακόμη να εξασφαλίσουν. 

Δεν έχει σημασία εάν έχεις υποβάλει αίτηση για θέση στο πανεπιστήμιο, έχεις απορρίψει τη θέση που σου προσφέρθηκε ή έχεις υποβάλει αίτηση αλλά δεν έλαβες καμία προσφορά θέσης. Μπορείς να περάσεις από την έκθεση  Clearing για εξασφάλιση θέσης το Σεπτέμβριο. 

40 Βρετανικά πανεπιστήμια θα βρίσκονται στη Κύπρο έτοιμα να προσφέρουν θέσεις σε φοιτητές που τηρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Είσοδος ελεύθερη

Προετοιμαστείτε για τις σπουδές στη Βρετανία με το Σεμινάριο Προ-αναχώρησης, το οποίο θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την ίδια μέρα μεταξύ 19:00 και 21:00. Μάθετε τρόπους διδασκαλίας, πρακτικές πληροφορίες, συμβουλές για συγκατοίκηση, και πώς να ανταπεξέλθετε στο φόρτο εργασίας.



Για εγγραφή και πληροφορίες:  Στέλλα Πέτρου στο  22585273, stella.petrou@cy.britishcouncil.org

Facebook: British Council Cyprus


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ