Η οικονομία γράφεται με CAPITAL TODAY

«Εάν τα όνειρά σου δεν σε τρομάζουν…. τότε είναι πολύ μικρά» Richard Branson.

 


Κάνουν το αύριο, σήμερα καταγράφοντας τα οικονομικά και τα επιχειρησιακά νέα, με κεφαλαία γράμματα.   

Το Συγκρότημα Δίας απέκτησε το νέο οικονομικό του περιοδικό, CAPITAL TODAY, για τον επιχειρηματία, τον επαγγελματία, το στέλεχος, τον καταναλωτή και εσένα. 


To νέο μηνιαίο περιοδικό κάνει ντεμπούτο με την Κυριακάτικη Σημερινή στις 26 Ιουνίου και κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα και στη συνέχεια στα περίπτερα.


Το CAPITAL TODAY απευθύνεται σε όλους αυτούς που θέλουν να ενημερωθούν σωστά αλλά και σε βάθος για τις επιχειρήσεις και την οικονομία σε Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό.  Σε αυτούς που αναζητούν αξιόπιστη ενημέρωση, διαφάνεια και έχουν άποψη. Ενημερώνει για όλα τα νέα των επιχειρήσεων και των στελεχών τους, παρουσιάζει τους οικονομικούς δείκτες και τις γνώμες των ειδικών, με καταξιωμένους δημοσιογράφους να αρθρογραφούν για επενδύσεις, ακίνητα, και τουρισμό.  

Έγκυροι αναλυτές καταγράφουν όλες τις εξελίξεις στους διάφορους τομείς και οικονομικοί συντάκτες, διεισδύουν στα γεγονότα και παρουσιάζουν επιχειρηματικές ειδήσεις. Όλα αυτά και άλλα πολλά που αφορούν την οικονομία και την επιχειρηματικότητα με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, του μεγαλύτερου Συγκροτήματος μέσων ενημέρωσης στην Κύπρο. 

Τώρα η ενημέρωση για την οικονομία και τις επιχειρήσεις έχει όνομα….CAPITAL TODAY.


Σχετικα

«Ήταν θέμα χρόνου και δυστυχώς συνέβηκε…»

Στην Γεροσκήπου αντί ξενοδοχειακό συγκρότημα προτιμούν το αρχαίο μνημείο

Στην Κύπρο πληρώνουμε το ψωμί ωσάν παντεσπάνι

«Periphora»

Η Ε.Σ.Ε.Μ Λευκωσίας – Κερύνειας, ψέγει την εικόνα εγκατάλειψης κάποιων δημόσιων σχολείων

«Γιώργος Νταλάρας… και το καλοκαίρι κρυώνω»