Η Microsoft Κύπρου επιβραβεύει τους συνεργάτες της

Η Microsoft Κύπρου πραγματοποίησε την Παρασκευή, 24 Ιουνίου, επίσημο κοκτέιλ στη Λεβέντειο Πινακοθήκη για να επιβραβεύσει τους συνεργάτες οι οποίοι ξεχώρισαν κατά το έτος 2015-2016. 

 


Article featured image
Article featured image

Οι συνεργάτες που ξεχώρισαν στα βραβεία συνεργατών της Microsoft Κύπρου 2016, αναδείχθηκαν μέσα από συνολικά 5 κατηγορίες βραβείων: 

1.Best Cloud Performance (υποψηφιότητες: NewCytech Business Solutions Ltd., H.S Data Ltd., Delphi Art Ltd.). Το βραβείο απονεμήθηκε στην NewCytech Business Solutions Ltd.

2.Highest Cloud Orientation (υποψηφιότητες: Networx Solutions Ltd., H.S Data Ltd., IBSCY Ltd.). Η επιχείρηση που ξεχώρισε είναι η Networx Solutions Ltd.

3.Strongest Cloud Drive (υποψηφιότητες: Logicom Solutions Ltd., Ralliton Ltd., IBSCY Ltd.). Βραβεύτηκε η Ralliton Ltd.

4.Fastest Cloud Acceleration (υποψηφιότητες: PCE Hi-Tech Solutions Ltd., Delphi Art Ltd., IBSCY Ltd.). Τιμήθηκε η PCE Hi-Tech Solutions Ltd.

5.Best ISV Award (υποψηφιότητες: Exelsys Ltd., Powersoft Computer Solutions Ltd., Qwantum Leap Ltd.). Διακρίθηκε η Exelsys Ltd.

Ως Συνεργάτης της Χρονιάς αναδείχθηκε η εταιρεία Chrisons Co. Ltd., οι οποίοι και θα παραστούν στο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνεργατών (Worldwide Partner Conference) της Microsoft, στο Τορόντο του Καναδά τον προσεχή Ιούλιο.

 

Πέραν των παραπάνω απονομών, η Microsoft Κύπρου παρέδωσε τιμητικά βραβεία στους διανομείς της, Logicom Public Ltd. και NetU Distribution Ltd., καθώς και στους Licensing Solution Providers της, H.S Data Ltd. και Logicom Solutions Ltd. 

Στα λαμπερά Microsoft Partner Awards 2016 παρέστησαν επαγγελματίες του κλάδου της τεχνολογίας. 

Κατά την ομιλία του, ο γενικός διευθυντής της Microsoft Κύπρου και Μάλτας, κος Γιώργος Πετρακίδης, ανέφερε ότι «Η αποστολή και οι αξίες μας στην Microsoft είναι να ενδυναμώσουμε κάθε άνθρωπο και κάθε οργανισμό στον πλανήτη για να επιτύχουν περισσότερα, και για να το επιτύχουμε αυτό, θα πρέπει να υπάρχει μια αρμονική ευθυγράμμιση της στρατηγικής μας μαζί με το δίκτυο συνεργατών μας.

Πάνω από το 95% των εσόδων της Microsoft περνά μέσα από το οικοσύστημα συνεργατών, καθιστώντας τους σαν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας μας.» Επίσης πρόσθεσε ότι: «Στην Microsoft Κύπρου έχουμε σαν πρώτη προτεραιότητα τον εκσυγχρονισμό, την βελτιστοποίηση και την βιωσιμότητα τον συνεργατών μας, με απώτερο σκοπό να είναι αξιόπιστοι σύμβουλοι για τους τελικούς μας πελάτες. Σήμερα βραβεύουμε αυτούς που πραγματικά ξεχώρισαν σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, και με τα επιτεύγματά τους θα πρέπει να θεωρούνται ως παραδείγματα αριστείας για κάθε συνεργάτη της Microsoft.»


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ