Ένας νέος Ταρζάν έρχεται για να σώσει τους αφρικανικούς ελέφαντες

Αυτό το καλοκαίρι επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μία από τις πιο αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών, αυτή του Ταρζάν. Ένα αγόρι που μετά το θάνατο των γονιών του σε ένα τραγικό ναυάγιο, καταλήγει να μεγαλώνει στην καρδιά της ζούγκλας και να εξελίσσεται σε έναν ατρόμητο άνδρα.

 


Article featured image
Article featured image

Η ταινία «The Legend of Tarzan» μας ταξιδεύει στο Γκαμπόν, όπου ανακαλύπτουμε τα γεγονότα τα οποία ακολούθησαν του βιβλίου του Edgar Rice Burroughs, με τον ήρωα να επιστρέφει στην Αφρική για να σώσει την «οικογένεια» του. 

Ο Ταρζάν μπορεί να έχει θεωρηθεί στο παρελθόν ως ο «Βασιλιάς των πιθήκων», όμως φέτος φαίνεται να υιοθετεί τον ρόλο του «προστάτη των ελεφάντων», αφού οι δημιουργοί του «The Legend of Tarzan» καλούν το κοινό να συμβάλει στις προσπάθειες του διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού STOP IVORY, για τη σωτηρία του αφρικανικού ελέφαντα, ο οποίος τείνει προς εξαφάνιση. 

Μέσω του landing page που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό, μπορεί κανείς να μάθει περισσότερα για τους αφρικανικούς ελέφαντες αλλά και για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να βοηθήσει. 

Επιπλέον, η Warner Bros έχει δημιουργήσει το βίντεο «From Gabon to the Big Screen» το οποίο ακολουθεί τον σκηνοθέτη της ταινίας, David Yates, στο Γκαμπόν, όπου ταξίδεψε για τις ανάγκες της ταινίας. 

Το βίντεο περιλαμβάνει πανέμορφες εικόνες από το Γκάμπον και αναλύει τη σημασία των αφρικανικών ελεφάντων για το οικοσύστημα της περιοχής.

Η πρεμιέρα της ταινίας στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου σε όλα τα K Cineplex.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ