Στη Λεμεσό έσπασαν τη ράμπα για πρόσβαση ατόμων με κινητικές δυσκολίες στη θάλασσα

«Ψες κάποιοι ανεγκέφαλοι αποφάσισαν ότι το μηχάνημα πρόσβασης στη θάλασσα που είναι εγκατεστημένο στο μόλο στη Λεμεσό, δεν χρειαζόταν κάθισμα για αυτό το ξεκόλλησαν από τη βάση του.

Προφανώς επειδή δεν τους έμαθε κάποιος ότι δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να στέκονται και κάποιοι χρειάζονται καθίσματα. Έτσι λοιπόν σήμερα στέρησαν το μηχάνημα από άτομα με κινητικές αναπηρίες που το χρειάζονται για να μπουν στη θάλασσα. 

Ελπίζω μέχρι αύριο να είναι επιδιορθωμένο και να μην συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο. Η πρώτη φωτογραφία είναι βγαλμένη την περασμένη Κυριακή, απόγευμα, σε λειτουργήσιμη κατάσταση».

 


Article featured image
Article featured image

Η πιο πάνω ανάρτηση έγινε χθες από τον Πρόεδρο της Οργάνωσης Παραπληγικών Δημήτρη Λαμπριανίδη, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο κος. Λαμπριανίδης, καταγγέλλει την ανάρμοστη συμπεριφορά μερικών ανεγκέφαλων, όπως τους χαρακτηρίζει, οι οποίοι έθεσαν εκτός λειτουργίας χωρίς λόγο τη ράμπα πρόσβασης ατόμων με κινητικά προβλήματα στην περιοχή του μόλου της Λεμεσού. 

Η ανάρτηση μάλιστα συνοδεύετε και από αντίστοιχες φωτογραφίες, ο οποίες αποκαλύπτουν τη ζημιά που υπέστηκε το μηχάνημα. Η κεντρική φωτογραφία, είναι λίγες πριν, όπου το μηχάνιμα λειτουργούσε κανονικά.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ