Ζωντανεύει για όλο το καλοκαίρι η μεγαλύτερη αυλή της Λευκωσίας

Η μεγαλύτερη αυλή της Λευκωσίας, η αυλή του Πολιτιστικού δίπλα στην εκκλησία της Φανερωμένης, ζωντανεύει για όλο το καλοκαίρι.

 


Article featured image
Article featured image

Από αρχές Ιουνίου έως και τέλος Σεπτεμβρίου το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου ανοίγει διάπλατα τις πόρτες του για το πιο προσεγμένο και funky φεστιβάλ: τη Φανερωμένη ‘16!

Το Φεστιβάλ ξεκινάει την Κυριακή 12/6, με το «Faneromeni ’16 - Opening Party».

Από τις 11:00 το πρωί ο Γάλλος καλλιτέχνης Mathieu Devavry και ο Λιβανέζος Eli Zaarour, με τη βοήθεια άφθονου σπρέι σε δεκάδες αποχρώσεις, δημιουργούν live έργα graffiti μπροστά στα μάτια μας.

Οι Urban Gorillas μεταμορφώνουν τη μεγαλύτερη αυλή του κέντρου της Λευκωσίας παρουσιάζοντας μια σειρά από διαδραστικές χωρικές παρεμβάσεις. Χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά, όπως μέταλλο και ύφασμα, δημιούργησαν εύχρηστα και πολυμορφικά έπιπλα δίνοντας μια φρέσκια και δυναμική άποψη στον χώρο.

Την ίδια μέρα θα γιορταστούν και τα εγκαίνια του ολοκαίνουριου καταστήματος Costa Coffee μέσα στην αυλή του Πολιτιστικού.

Η κορύφωση του opening party έρχεται στις 20:00 με μια εκρηκτική συναυλία από το 9μελές γκρουπ Afro Μπάντα Banana! Με φωνές, πνευστά, κρουστά, έγχορδα, φανκ ris και αφρικάνικους ρυθμούς, η Afro-Mπάντα Banana, θα στήσει ένα πάρτι με ασταμάτητο χορό.

 

 

Faneromeni ’16 - Opening Party

Πολιτιστικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου

Κυριακή 12 Ιουνίου (11:00-23:00)

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες: 22 128157 | facebook/boccf


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ