Η Λεμεσός αποκτά ένα νέο Resort 5 αστέρων, αξίας 70 εκ. ευρώ

Οικοδομημένο σε παραθαλάσσια έκταση 100,000m2, το «Park Lane - A Luxury Collection Resort & Spa», θα αποτελείται από 53 σουίτες, οι περισσότερες με δικές τους ιδιωτικές πισίνες, και 222 πολυτελή δωμάτια.

 


Κεντρική φωτογραφία: Park Lane Ala Moana's στην Χονολουλού Το νέο υπερπολυτελές resort της Λεμεσού, αναμένεται να ολοκληρωθεί και να εγκαινιαστεί μέσα στο 2017, και θα αποτελεί ένα κορυφαίο θέρετρο, διεθνών προδιαγραφών, όπου οι επισκέπτες θα βιώνουν εξατομικευμένες προσεγμένες υπηρεσίες και θα απολαμβάνουν εκλεκτά γαστρονομικά ταξίδια. 

Ανάμεσα στις πολλές διευκολύνσεις που θα προσφέρονται θα είναι ένα συνεδριακό κέντρο 2,000m2 με μια υπερσύγχρονη θεατρική αίθουσα Ballroom 1,000m2, 10 εστιατόρια και μπαρ, 2,700m2 Thalasso Spa με 3 Russian Bagna σουίτες και 3 όμορφα σχεδιασμένες εξωτερικές πισίνες, εκ των οποίων η μια με θαλασσινό νερό.  

Θα υπάρχει επίσης το παιδικό πάρκο Τhe Princess & the Pirate, που θα αποτελείται από ένα Κάστρο 400m2, μια λίμνη με ένα πειρατικό πλοίο, water-games και εστιατόριο για παιδιά.  

Ο Κώστας Τσεριώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της L 'Union Nationale (Tourism and Sea Resorts) Limited, ανακοίνωσε πώς στις 4 Ιουλίου 2016 επιτεύχθηκε συμφωνία με την Starwood Hotels & Resorts (σύντομα Marriott International) για τη χρήση του Luxury Collection Brand, για το 5-αστέρων παραθαλάσσιο πολυτελές θέρετρο της L 'Union Nationale  PARKLANE στη Λεμεσό, σχεδιασμένο από το Harrods Design Studio, το οποίο ανακαινίζεται με προϋπολογισμό €70.000.000 και προγραμματίζεται να εγκαινιασθεί στα τέλη του 2017.


Σχετικα

Ξόδεψε 30.000 λίρες στα δικαστήρια, για να γλυτώσει πρόστιμο αξίας 100 λιρών

Καθηγήτρια απολύθηκε λόγω ενός αμφιλεγόμενου νόμου

6 φορές που ο Πρίγκιπας Harry, δεν ήταν και τόσο πρίγκιπας

Το νέο trend του χειμώνα είναι ό,τι πιο άσχημο έχουμε δει τελευταία

Σε άλλα νέα το Υπ. Οικονομικών ψάχνει να αγοράσει κτίρια για να στεγάσει άλλα υπουργεία και υπηρεσίες

Στην Αμερική, πριν μερικές ημέρες, γεννήθηκε ένα «ιστορικό» μωρό