Έτοιμαστείτε για μίνι καύσωνα

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, εκτός από τα ορεινά όπου τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

 


Article featured image
Article featured image

Τα επίπεδα της υγρασίας θα είναι αυξημένα, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ και το απόγευμα στα νότια παράλια μέτριοι ως ισχυροί 4-5 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 30-33 βαθμούς στα παράλια και στους 22 βαθμούς στην χιονίστρα. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με αυξημένα ποσοστά υγρασίας. Αύριο ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος εκτός από τα ορεινά όπου κατά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται λίγες νεφώσεις. Η υγρασία μειώνεται σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. 

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη, η περιοχή μας θα επηρεάζεται από θερμές αέριες μάζες και αναμένεται ηλιόλουστος καιρός με τη θερμοκρασία στο εσωτερικό να φτάνει τους 40-41 βαθμούς. Τα επίπεδα υγρασίας θα είναι σχετικά χαμηλά. Ακολουθεί μικρή πτώση της θερμοκρασίας, προς το τέλος της βδομάδας και σταδιακή αύξηση της υγρασίας.

 

*Για όλες τις προβλέψεις αναλυτικά επισκεφθείτε το kitasweather.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ