Σεξομολογήσεις #274: Τα ψεύτικα προφίλ και τα ψεύτικα κομπλιμέντα

Article featured image
Article featured image

Χαλλόου τιπστάρα μου...

Τι εννοείς; Ποια πράματα να αναθεωρήσω; Οκέι, εν κάθομαι με σταυρωμένα χέρια, αλλά, εν ξέρω τι να κάμω... Βγαίνω έξω με φίλες, τζαι ανταποκρίνομαι στο φλερτ που γίνεται κάθε φορά που φκαίνω τζαι ανταποδίδω. Αλλά εν ξέρω… λόγω ύψους (1.77), χαρακτηριστικών τζαι ωριμότητας κολλούν μου ούλλον μεγάλοι. Νιώθω ότι της ηλικίας μου (17) φοούνται με!

Τζαι εγώ εντάξει, τωρά εσταμάτησα πλέον, αλλά παλιά έκαμα τεράστια λάθη. Έμπαινα σε διάφορα σάιτ γνωριμιών τζαι εγνώριζα διάφορους -τζαι καλά άντρακλες-, τζαι εμιλούσαμε, ανταλλάσαμε τηλ. και μηνύματα. Ακόμα τζαι σεξ ταλκ στα 14 μου έκαμα. Τζαι τούτο το πράμα έκαμα το με φέικ προφίλ με κοπέλες που άλλες χώρες, κουκλάρες τζαι τα κομπλιμέντα που έπαιρνα ένιωθα ότι ήταν για εμένα, χαζίρι να ππέσω θύμα βιασμού που έναν ανώμαλο επειδή έστελλα γυμνές φωτό. Τελοσπάντων, ένας που εμιλούσα ήταν μάνα πας στους υπολογιστές τζαι εκατάλαβε που την 3η μέρα ότι ήμουν μια άλλη, αλλά εσυνέχισε τζαι εμίλαν μου τζαι τελικά, μετά που 2 εβδομάδες έκαμε την έκρηξη του τζαι είπε μου τα ούλλα. Μετά, εβοήθησέ με τζαι απαλλάχτηκα που τα κόμπλεξ μου, γιατί τούτος ήταν ο λόγος, μερικά περιττά κιλά. Τωρά, εσταμάτησα τα ούλλα, είμαι ο εαυτός μου τζαι νιώθω υπέροχα. Τωρά τελευταία, έριξα το στο θκιάβασμα τζαι σε λίγο καιρό θα είμαι τζαι επίσημα φοιτήτρια ιατρικής. Ήθελα να το μοιραστώ, γιατί τίπστερ, εδιάβασα ούλλα τα μηνύματα που λαμβάνεις τζαι πιστεύω ότι πολλές κοπέλες επάθαν την έτσι. Μπορεί εγώ... -όι μπορεί, σίουρα- να ήμουν τυχερή τζαι να εξέφυγα που την βρωμιά του ίντερνετ.

Μικρό μπουμπουκάκι, παρτ 2

 

Νέα δεδομένα, μου ξεδιπλώνεις μπουμπουκάκι, και παράλληλα σε βλέπω αποφασισμένη να ξεκινάς νέα σελίδα χωρίς να έχει μέσα περιπέτειες απατηλές. Καλά κάνεις! Άκου έφτιαξες ψεύτικο προφίλ και εισέπραττες κομπλιμέντα… Μα γιατί να σε ικανοποιά κάτι τέτοιο; Ευτυχώς που ήρθες στα σύγκαλά σου και τώρα κάνεις focus στις σπουδές σου. Επιμένω και λέω, όμως, να αναθεωρήσεις τις άμυνές σου και να σκεφτείς την προοπτική να γευτείς τον έρωτα και το σεξ με ένα αγόρι της ηλικίας σου, όταν αυτό προκύψει. Μην το αποκλείεις. Και χαίρομαι που έθιξες το θέμα του ίντερνετ και τα επικίνδυνα πλοκάμια του που σε παρασύρουν. Εν πολλά φοϊτσιάρικο τούτο guys, και αν το αφήσεις ανεξέλεγκτο, τότε, ελέγχει τη ζωή σου. Μην επιχειρείτε σχέσεις-μαϊμού. Οι σωστές σχέσεις χτίζονται πάνω σε αλήθειες και αληθινά πρόσωπα. Μην επιχειρείτε να δίνετε ψεύτικες εικόνες για να κερδίσετε συμπάθειες και φλερτ. Και προπαντός, να μην έχετε κόμπλεξ. Αγαπήστε τον εαυτό σας, να είστε ο εαυτός σας και να δείτε που με αυτοπεποίθηση και σιγουριά ΟΛΑ κερδίζονται.

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ