Ένας πλήρης οδηγός διακοπών από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού

Οδηγίες για τον καταναλωτή σχετικά με τις κρατήσεις και διαμονές σε ξενοδοχεία, για τα κέντρα αναψυχής, αλλά και για τη χρήση των δημόσιων παραλιών, περιέχει ο νέος αναλυτικός οδηγός διακοπών του ΚΟΤ.

 


Φωτογραφία: Παραλία Αγία Τριάδα στο ΠαραλίμνιΟ φετινός οδηγός του ΚΟΤ, δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών για βελτίωση του τουριστικού προϊόντος, ενώ παράλληλα επιδιώκει να διευκολύνει τον περιηγητή, ούτως ώστε να χαρεί τις διακοπές του χωρίς απρόοπτες και δυσάρεστες καταστάσεις. 

Μέσω του «Οδηγού Διακοπών» ο καταναλωτής μπορεί να ενημερωθεί για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του, καθώς και για τις πρόνοιες των σχετικών νομοθεσιών που τον αφορούν, ενώ μπορεί να αντλήσει πρακτικές συμβουλές και καθοδήγηση. 

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα πιο πάνω και να κατεβάσει τον «Οδηγό Διακοπών» από την ιστοσελίδα του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού www.visitcyprus.biz ή εδώ.  

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, διευκρινίσεις και παράπονα ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού βρίσκεται στη διάθεση του κοινού στο τηλ. 22691100.


Σχετικα

Απόψε «παίζει» πανσέληνος και μερική έκλειψη Σελήνης ορατή από την Κύπρο με γυμνό μάτι

Επιστρέφει 20 χρονιά μετά

Αν ζεις σε κάποια γειτονιά της Λεμεσού, φέτος το καλοκαίρι, θα βιώσεις κάτι ξεχωριστό

Ο Urs Bühler και ο Sébastien Izambard έφτασαν χθες βράδυ στην Κύπρο

Σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο κολυμπούσαν (μόλις) 3000 κολοβακτηρίδια

Η νύφη σαν γεννηθεί της πεθεράς θα μοιάσει [ή το αντίθετο]