Ένας πλήρης οδηγός διακοπών από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού

Οδηγίες για τον καταναλωτή σχετικά με τις κρατήσεις και διαμονές σε ξενοδοχεία, για τα κέντρα αναψυχής, αλλά και για τη χρήση των δημόσιων παραλιών, περιέχει ο νέος αναλυτικός οδηγός διακοπών του ΚΟΤ.

 


Φωτογραφία: Παραλία Αγία Τριάδα στο ΠαραλίμνιΟ φετινός οδηγός του ΚΟΤ, δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών για βελτίωση του τουριστικού προϊόντος, ενώ παράλληλα επιδιώκει να διευκολύνει τον περιηγητή, ούτως ώστε να χαρεί τις διακοπές του χωρίς απρόοπτες και δυσάρεστες καταστάσεις. 

Μέσω του «Οδηγού Διακοπών» ο καταναλωτής μπορεί να ενημερωθεί για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του, καθώς και για τις πρόνοιες των σχετικών νομοθεσιών που τον αφορούν, ενώ μπορεί να αντλήσει πρακτικές συμβουλές και καθοδήγηση. 

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα πιο πάνω και να κατεβάσει τον «Οδηγό Διακοπών» από την ιστοσελίδα του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού www.visitcyprus.biz ή εδώ.  

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, διευκρινίσεις και παράπονα ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού βρίσκεται στη διάθεση του κοινού στο τηλ. 22691100.


Σχετικα

Ένα αντίθετο μιούζικαλ

Η Μέγκαν έλλειπε από τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ

Το καλλιτεχνικό big bang της Άντρεας Χαραλαμπίδου

9 λόγοι που πρέπει να είσαι παρών στο παγκόσμιο φόρουμ «WeAreDevelopers 2019»

Αυτοί βραβεύτηκαν στο 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες - Κύπρος 2019

Εργαστήρι στη Λεμεσό σου μαθαίνει να βγάζεις «επαγγελματικές» φωτογραφίες με το κινητό σου