Η Καλίσι αφήνει το GOT για να βοηθήσει έναν νεαρό καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι

Ο λόγος φυσικά για την Emilia Clarke, την ηθοποιό του Game of Thrones, η οποία αυτή τη φορά, αλλάζει ρόλο και προσφέρει στιγμές συγκίνησης αλλά και γέλιου στο νέο της κινηματογραφικό εγχείρημα!

 


Article featured image
Article featured image

Το αποτέλεσμα; Ίσως η πιο αναμενόμενη ταινία του 2016! Μάλιστα, στην δεύτερη βδομάδα προβολής της στο Ηνωμένο Βασίλειο, η ταινία κυρίευσε το box office, εκθρονίζοντας το Warcraft:The Beginning.  Θα έχουμε λοιπόν την ευκαιρία να δούμε την Emilia όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Η ηθοποιός, πιο …ντυμένη από ποτέ, θα μας εκπλήξει με φανταχτερά χρώματα, τρελούς συνδυασμούς και ατελείωτα patterns. 

Σαν μια έκρηξη από… χρώμα και φως λοιπόν, η Λου εισβάλλει στη ζωή του Γουίλ Τρέινορ (Sam Claflin), ενός πλούσιου νεαρού τραπεζίτη ο οποίος καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα ατύχημα, για να του θυμίσει ότι η ζωή είναι κάτι που αξίζει να παλεύεις.

 



Η ταινία πραγματεύεται ουσιαστικά μια ιστορία αγάπης που έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά ιατρικά προβλήματα και πολλές δοκιμασίες ενώ εστιάζει παράλληλα και στην ευθανασία, κάτι που σπάνια παρουσιάζεται στην οθόνη, δίνοντάς της μια ακόμη πιο αιχμηρή και ουσιώδης προοπτική.

To «Me Before You», είναι η κινηματογραφική μεταφορά του best seller της Βρετανίδας συγγραφέως Jojo Moyes, η οποία υπογράφει και το σενάριο της ταινίας. 

Την ταινία «Me Before You» μπορείτε να απολαύσετε από 7 Ιουλίου σε όλα τα K Cineplex. Για να δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ