Τα κλασσικά σκουός της ΚΕΑΝ τώρα και με στέβια

Δεν νομίζω να υπάρχει κυπριακό σπίτι που να μην έχει δοκιμάσει μια παγωμένη λεμονάδα ή πορτοκαλάδα σκουός της ΚΕΑΝ. Είναι κάτι σαν παράδοση που περνά από γενιά σε γενιά και παραμένει αναλλοίωτη.

 


Article featured image
Article featured image

Φέτος όμως η ΚΕΑΝ καινοτομεί προσφέροντας στον καταναλωτή, το απόλυτο καλοκαιρινό ρόφημα με 0% ζάχαρη και γλυκαντικό φυτικής προέλευσης από εκχύλισμα φυτού στέβια. 

Η μεγάλη περιεκτικότητα σε χυμό, η φρεσκάδα και το γνώριμο άρωμα του πορτοκαλιού, της αυθεντικής γεύσης της Κύπρου έρχεται στο ποτήρι σας με 5 θερμίδες ανά 100ml ενώ μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε τη μοναδική ξεδιψαστική εμπειρία του φρέσκου λεμονιού με μόνο 4 θερμίδες ανά  100ml. 

Με σεβασμό στην απόλαυση με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη όλη η σειρά των προϊόντων ΚΕΑΝ Στέβια είναι κατάλληλα για διαβητικούς.



 





«Η μεγάλη παράδοση στο ξεδίψασμα κάθε Κυπριακής οικογένειας έχει εδώ και δεκαετίες τοποθετήσει τα Σκουός ΚΕΑΝ, μέσα σε κάθε σπίτι. Με την απαράμιλλη γεύση φρούτου και τη σταθερή ποιότητα, τα Σκουός ΚΕΑΝ δίνουν κάθε φορά αξία στο ξεδίψασμα σε χιλιάδες μικρούς και μεγάλους. Θέλοντας να ηγηθεί στη στήριξη της σύγχρονης τάσης για καινοτόμα προϊόντα για άτομα με ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες, η ΚΕΑΝ δημιούργησε φέτος και Σκουός με 0% ζάχαρη και με το γλυκαντικό στέβια. Δύο προϊόντα που έρχονται να ενισχύσουν τη σειρά ΚΕΑΝ 0% ζάχαρη με στέβια και να προσφέρουν μια ακόμα γευστική απόλαυση για όλους» αναφέρει η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΚΕΑΝ, κα Εύη Παπαδοπούλου. 

Τα σκουός στέβια της ΚΕΑΝ είναι διαθέσιμα σε σουπερμάρκετ, περίπτερα και φούρνους σε ολόκληρη την Κύπρο. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ