Ετοιμαστείτε για το Travel Festival της Qatar Airways

Το εξαιρετικά δημοφιλές Travel Festival της Qatar Airways επιστρέφει, δίνοντας την ευκαιρία σε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να απολαύσουν ονειρεμένες ταξιδιωτικές ευκαιρίες σε μοναδικούς προορισμούς.

 


Article featured image
Article featured image

Από τις 29 Αυγούστου έως και τις 05 Σεπτεμβρίου 2016, το Qatar Airways Travel Festival θα ταξιδέψει τους επιβάτες σε μερικούς από τους πιο αγαπημένους ταξιδιωτικούς προορισμούς, με προσφορές που περιλαμβάνουν την αγορά δύο εισιτηρίων στην τιμή του ενός, εκπτώσεις που φτάνουν έως και 40% και δωρεάν ταξίδια για τα παιδιά. 

Οι εκπληκτικές αυτές προσφορές θα είναι διαθέσιμες για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 15 Σεπτεμβρίου 2016 έως και τις 30 Ιουνίου 2017*. 


Το Travel Festival περιλαμβάνει επίσης ειδικές τιμές για ξενοδοχεία και άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες, όπως ενοικίαση αυτοκινήτων.


Οι επιβάτες μπορούν να βρουν για παράδειγμα εισιτήρια από την Κύπρο από €389. Δημοφιλείς προορισμοί περιλαμβάνουν το Ντουμπάι (από 419 ευρώ), το Σίδνεϊ (από 779 ευρώ), το Cape Town (από 579 ευρώ), τις Σεϊχέλλες (από 809 ευρώ) και το Μαϊάμι (από 689 ευρώ). 

Τα μέλη του Qatar Airways Privilege Club θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να κερδίσουν τριπλάσια μίλια για τις κρατήσεις που θα πραγματοποιήσουν κατά τη διάρκεια του Travel Festival.

Οι προσφορές του Travel Festival θα ισχύουν για εισιτήρια μετ' επιστροφής Οικονομικής και Διακεκριμένης Θέσης για περισσότερους από 150 προορισμούς του δικτύου της Qatar Airways, συμπεριλαμβανομένων της Μέσης Ανατολής, της Ευρώπης, της Ανατολικής Ασίας, της Ινδίας, των περιοχών του Ειρηνικού και της Αφρικής. 

Για να ενημερωθούν για τις προσφορές του Travel Festival οι επιβάτες μπορούν να επισκεφτούν το qatarairways.com/travelfestival.

Εναλλακτικά, μπορούν να επισκεφτούν οποιοδήποτε γραφείο πωλήσεων της Qatar Airways ή κάποιον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο ή συνεργάτη της εταιρείας. 

Αναμφίβολα, οι ταξιδιώτες θα απολαύσουν το ταξίδι στο δίκτυο της Qatar Airways, το οποίο αποτελείται από περισσότερους από 150 προορισμούς, με πτήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του Hamad International Airport στη Ντόχα, ένα από τα 10 κορυφαία αεροδρόμια του κόσμου.

Οι επιβάτες μπορούν να ανακαλύψουν τους νέους προορισμούς που προστέθηκαν στο δίκτυο της εταιρείας το 2016, όπως το Λος Άντζελες, τη Βοστώνη και την Ατλάντα στις ΗΠΑ, το Ρας Aλ Κάιμα στα ΗΑΕ, το Σίδνευ και την Αδελαίδα στην Αυστραλία, το Γιέρεβαν στην Αρμενία και το Μαρακές στο Μαρόκο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ