Ετοιμαστείτε για μπύρες και μουσική στο Nicosia Beer Festival 2016

Το Φεστιβάλ, που αποτελεί πλέον θεσμό για την πρωτεύουσα, ανοίγει αύριο 2 Σεπτεμβρίου τις πύλες του και θα διαρκέσει 6 ημέρες, μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου 2016, από τις 7:00μ.μ. μέχρι τις 12:00 το βράδυ.

 


Article featured image
Article featured image

Η εκδήλωση θα γίνει στην Τάφρο Κωστάντζα και σε αυτό θα συμμετέχουν εταιρείες παραγωγής, εισαγωγής και διανομής μπίρας, οι οποίες θα προσφέρουν τεράστια ποικιλία από μπίρες. 

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμά του φεστιβάλ συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Κωστής Μαραβέγιας, Πέκγυ Ζήνα, Πάνος Μουζουράκης, Μελίνα Ασλανίδου και τα συγκροτήματα Imam Baildi, Big Band Theory, Κωνσταντινος Κωμοδρόμος & Δε σκόρδιονς, Μάριος Κούμας και οι Κορώνα Γράμματα, On Tour, Θεόδωρος Τραχωνίτης και Band. 

Το πάρτι δεν σταματά στην Τάφρο, αλλά μεταφέρεται στη μουσική σκηνή RED. Μετά το πέρας των συναυλιών οι καλλιτέχνες με τον παραγωγό του Ράδιο Πρώτο, Ζαχαρία Φιλιππίδη, θα μας διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μια απαραίτητη «μουσική βιταμίνη» για όλους όσοι αγαπούν το ελληνικό τραγούδι! 

Το Nicosia Beer Fest συνδιοργανώνεται από το Δήμο Λευκωσίας, την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας και την εταιρεία C.K. Matrix Exhibitions Partners Ltd. 

Με χορηγό επικοινωνίας το Ράδιο Πρώτο και το περιοδικό Time out.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ