Η 20χρονη Αριάνα πουλάει την παρθενιά της... για να σπουδάσει γιατρός

Σίγουρα πολλούς θα τους ξενίσει η είδηση, ενώ σε ορισμένους ενδεχομένως να προκαλέσει αποστροφή. Γιατί μια νέα κοπέλα επιλέγει να πουλήσει την παρθενιά της στο διαδίκτυο, για να κερδίσει χρήματα;

 


Article featured image
Article featured image

Το mail ήρθε προχθές με τίτλο «I sell my virginity». Στην αρχή φοβηθήκαμε πώς ήταν ιός ή κάποιο spam...

«Με λένε Αριάνα και είμαι 20 ετών, κράτησα την παρθενιά μου μέχρι σήμερα, γιατί δεν βρήκα τη μεγάλη αγάπη, αλλά τώρα που χρειάζομαι χρήματα για τις σπουδές μου, αποφάσισα να την πουλήσω». 

Το mail μάλιστα είχε link από το γερμανικό site συνοδών Cinderella Escorts (στη Γερμανία είναι νόμιμη μια τέτοια πράξη) στο οποίο ανάρτησε τη σχετική αγγελία και βίντεο με την ίδια να εξηγεί την ιστορία της. Από περιέργεια και μόνο απαντήσαμε στο mail, για να διαπιστώσουμε αν υπάρχει κάποια πιθανότητα να είναι αληθινό όλο αυτό και η απάντηση ήρθε μετά από λίγο. 

Αρχίσαμε τη συζήτηση, μας εξήγησε πώς το να πουλήσεις την παρθενιά σου είναι νόμιμο, και πώς αν κάποιος επιθυμεί να διαπιστώσει ότι είναι στ’ αλήθεια παρθένα, μπορούν να πάνε μαζί σε γιατρό να το επιβεβαιώσει. Όπως μας ανέφερε στα μηνύματα, ο λόγος που δημοσιοποιεί την ιστορία της είναι για να βρει πιο εύκολα αγοραστή.

Εμείς, με κάθε επιφύλαξη, της θέσαμε κάποια ερωτήματα για να μάθουμε τι την οδήγησε σε αυτή την απόφαση.





 

Τι θα σπουδάσεις;

Θα σπουδάσω ιατρική σε πανεπιστήμιο της Ευρώπης.

 

Πολλοί φοιτητές αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, αλλά επιλέγουν να δουλεύουν και να σπουδάζουν παράλληλα. Δεν σκέφτηκες αυτή τη λύση; 

Μετακόμισα σε άλλη χώρα για τις σπουδές μου, έτσι δεν έχω να πληρώνω μόνο το πανεπιστήμιο, αλλά και για το διαμέρισμα, τα έπιπλα, τη διατροφή μου, τα βιβλία μου, τις μετακινήσεις μου και διάφορα άλλα που προκύπτουν. Άρα μια απλή δουλειά δεν θα μου προσφέρει εισοδήματα για να καλύψω όλες μου τις ανάγκες.

Επιπλέον, υπάρχει και το πρόβλημα της γλώσσας. Η μητρική μου γλώσσα είναι διαφορετική από τη γλώσσα διδασκαλίας των μαθημάτων, πρέπει λοιπόν να καταβάλω επιπλέον προσπάθειες για να κατανοήσω τις παραδόσεις, να κάνω τις εργασίες και ο χρόνος μου είναι πολύτιμος για να τον σπαταλώ σε μια δουλειά.

 

Πόσα χρήματα θα χρειαστείς συνολικά για τις σπουδές σου;

Από την πώληση της παρθενιάς μου, αν υποθέσουμε ότι θα πάρω το χαμηλότερο ποσό, θα κερδίσω περίπου 100.000 ευρώ. Αυτά αρκούν για να σπουδάσω και γιατί όχι να πάρω και ένα μικρό αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις μου. 





 

Γιατί επέλεξες αυτό τον τρόπο να κερδίσεις χρήματα;

Είναι απλό, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να κερδίσεις πολλά λεφτά σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

 

Σε μια τέτοια εποχή δεν είναι περίεργο να ακολουθείς αυτές τις τακτικές για να βγάλεις χρήματα;

Είμαι μια ανεξάρτητη και ελεύθερη γυναίκα που επιλέγω πώς θα διαθέσω το σώμα μου και την παρθενιά μου. Βέβαια δεν ήταν κάτι το οποίο αποφάσισα απλά και εύκολα.

Περίμενα για καιρό τη μεγάλη αγάπη. Έναν άντρα που θα με κάνει να νοιώσω ασφάλεια και να του δοθώ, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Τότε σκέφτηκα, γιατί να περιμένω και όταν τον βρω, στην πορεία να με αφήσει για κάποιαν άλλη, και να μείνω ξεκρέμαστη να παλεύω μόνη μου. 

Μπορεί να ακούγεται κάπως αρνητικό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια και μια γυναίκα μπορεί να με καταλάβει.

 



 

Θα μπορούσες όμως να κάνεις ένα φοιτητικό δάνειο ή ένα δάνειο από τράπεζα.

Αυτό ήταν μια επιλογή όντως και άκουσα μάλιστα πώς στις πλούσιες χώρες υπάρχουν προγράμματα τα οποία χορηγούν στους φοιτητές με χαμηλότοκα δάνεια. Στη χώρα μου όμως αυτό δεν είναι εύκολο να πάρεις δάνειο και οι γονείς μου δεν έχουν καθόλου πόρους για να με βοηθήσουν.

 

Τι ποσό ζητάς για να πουλήσεις την παρθενιά σου; 

Η πώληση θα γίνει σε μορφή πλειστηριασμού. Το ελάχιστο ποσό που μπορεί κάποιος να δώσει είναι 150.000 ευρώ και ανάλογα με τις προσφορές αυξάνεται. Ο πλειστηριασμός κλείνει στις 23 Σεπτεμβρίου, εκεί θα ξέρουμε και το αποτέλεσμα. 

Βέβαια, αν μαζευτούν περισσότερα λεφτά από αυτά που έχω ανάγκη, δεν ξέρω τι θα τα κάνω, αλλά και πάλι η παρθενιά μιας γυναίκας είναι πολύ σημαντικό πράγμα, άρα θα χαρώ αν συμβεί κάτι τέτοιο.







Δεν φοβάσαι μήπως ο αγοραστής σε εκμεταλλευτεί ή σου κάνει κακό;

Η αλήθεια είναι πώς αυτό είναι ένα ρίσκο, αλλά ελπίζω πώς αυτός τελικά που θα με «κερδίσει» θα είναι κύριος και θα με σεβαστεί. Μάλιστα θα ήθελα μετά από τη συνεύρεση μας να κρατήσουμε επαφή. Στην περίπτωση όμως που προκύψει κάποιος ο οποίος δεν με σέβεται, θεωρώ πώς μπορώ να τον αντιμετωπίσω και να του εξηγήσω πώς πρέπει να μου φερθεί με όμορφα και τρυφερά, αφού δεν έχω εμπειρία σε αυτό τον τομέα. Ελπίζω να το καταλάβει.

 

Φαντάζομαι πώς η οικογένεια σου δεν έχει ιδέα για αυτό που θα κάνεις. Πώς θα το χειριστείς όταν το μάθουν;

Όταν χρειαστεί να τους εξηγήσω πιστεύω πώς επειδή με αγαπάνε και είναι γονείς μου θα με καταλάβουν.

 

Από που κατάγεσαι; 

Αυτό προτιμώ να μην το αποκαλύψω, γιατί δεν θέλω να εκθέσω τους δικούς μου. 

 

Ο αγοραστής μπορεί να είναι από οπουδήποτε στον κόσμο, πώς θα συναντηθείτε; 

Αρχικά, πρέπει να είναι ένα μέρος όπου είναι νόμιμο να πουλάς την παρθενιά σου. Είμαι πάντως πρόθυμη να ταξιδέψω για να τον συναντήσω και να βρεθούμε σε ένα εστιατόριο αρχικά να γνωριστούμε και στην πορεία να πάρει αυτό που αγόρασε.

 

Έχεις φανταστεί πώς μπορεί να είναι ο πιθανός αγοραστή σου; 

Δεν περιμένω κάτι συγκεκριμένο. Σίγουρα θέλω να είναι καθαρός και υγιής, αλλά και πάλι ένας επιχειρηματίας που έχει τα λεφτά για να με αγοράσει στη δημοπρασία, δεν μπορεί να μην είναι καλός εξωτερικά. 

 

Αν είναι γυναίκα αυτή που θα κερδίσει τη δημοπρασία;

Δεν έχω ακόμη φιλήσει κάποιον άντρα, άρα δεν είμαι έτοιμη για μια τέτοια εμπειρία. Παρόλα αυτά, στη δημοπρασία συμμετέχουν μόνο άντρες.

 

Θα ήθελες να πεις κάτι στον μελλοντικό αγοραστή σου, που μπορεί σήμερα να διαβάζει το άρθρο;

Λοιπόν, το όνομα μου είναι Αριάνα και πιθανόν να γνωριστούμε σύντομα. Ελπίζω και για τους δύο μας να είναι μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη. Αν είσαι κύριος μαζί μου, και ξέρεις πώς να φερθείς σε μια κυρία, θα καταλάβεις γιατί το κάνω αυτό και θα γίνεις ο μεγαλύτερος πλειοδότης.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ