Σεξομολογήσεις #290: «Δεν είμαι και ο άνθρωπος του one night stand»

Article featured image
Article featured image

Αγαπητή tipster,

Καταλαβαίνω πως κάποιοι άνθρωποι περνούν και κρίσεις μοναξιάς και εποχιακές -αν καταλαβαίνεις σε τι περίπτωση αναφέρομαι. Επειδή πέρασα κι εγώ από αυτές τις καταστάσεις… όπως και να το κάνουμε δεν ήταν και ούτε είναι και οι πιο ευχάριστες.

Όσον αφορά το να είσαι single γενικά, δεν είναι κάτι κακό, αρκεί όμως να ξέρεις να το απολαμβάνεις και φυσικά υπάρχουν και τα σκαμπανεβάσματα διάθεσης. Μια δική μου συμβουλή -γιατί το έχω μιλήσει το θέμα με ειδικό και πολύ καλή μου φίλη-, ειδικά για τις κοπέλες, είναι, πάντα να φροντίζουν τον εαυτό τους για να νιώθουν καλά με το είναι τους! Αυτό που νιώθεις ως άνθρωπος, αντικατοπτρίζεται και μαγνητίζει και τα ανάλογα άτομα. Σημασία έχει να φροντίζεις τον εαυτό σου για να νιώθεις πιο άνετα και να βγαίνει και αυτή η εικόνα προς τα έξω, και κοπέλες πιστέψτε με, μερικές φορές η εικόνα του να είσαι οκ όταν είσαι single «φοβίζει».

Ευτυχώς τώρα για μένα (Latino Sagittarius) δεν είμαι και ο άνθρωπος του one night stand, but don’t get me wrong! I wouldn’t say no if there is a common interest. Όσον αφορά το θέμα με τους άλλους αρσενικούς, τουλάχιστον να εξηγήστε, για να μην την πληρώνουμε εμείς στο τέλος που μπορεί να θέλουμε κάτι παραπάνω από μια νύχτα με κοπέλα που την «πάτησε».

Τέλος, να κάνετε πάντα πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε ο εαυτός σας για να είστε πάντα σε μια σταθερή και θετική ψυχολογία και αυτό είναι λίγο δύσκολο γιατί θέλει καθημερινό αγώνα, αλλά είναι εφικτό και απολαυστικό στη συνέχεια.

Peace Latino Sagittarious

Voila! Ένας ειρηνικός, λατίνος υδροχόος, σας δίνει συμβουλές.

 

1. Σίγουρα το να είσαι single δεν είναι κακό. Κακό είναι να το ζεις και να το μισείς. Αν τώρα πρέπει οι γυναίκες κυρίως πρέπει να… σάζουν τον εαυτό τους, σε αυτό δεν συμφωνώ. Μην μου το πας τόσο σεξιστικά. Και τα δύο φύλα πρέπει να φροντίζονται!

2. Η εικόνα που λες ότι φοβίζει, όταν δηλώνεις single, ίσως και να έχει βάση. Αλλά, όχι απόλυτα. Φοβίζει όσους φοβούνται την δέσμευση. Όσοι αναζητούν partner, μια χαρά θα το εισπράξουν και θα το αντιληφθούν και θα κάνουν και την κίνησή τους. Singles εκεί έξω… ΜΗΝ ΠΤΟΗΣΤΕ!

3. Για το one night stand… και αφού αυτό είναι το μοτίβο -μια νύχτα μόνο-, τι το ψάχνεις; Όσοι γουστάρουν το απολαμβάνουν, όσοι το απορρίπτουν, το αποφεύγουν. Simple as that.

4. Τέλος, ναι… συμφωνώ, να είμαστε πρώτα καλά με τον εαυτό μας και μετά να αναζητούμε να πάρουμε και να δώσουμε. Όλα ξεκινούν από μέσα μας, κι έπειτα βγαίνουν προς τα έξω. Βγάλτε τις κεραίες και τα δίχτυα σας λοιπόν!

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ