Application σου κλείνει ταξί ή λεωφορείο για όλη την Κύπρο

Κάτι καινούριο έρχεται να αλλάξει τις συνήθειες στις μετακινήσεις μας στο νησί. Μια νέα και πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά, μας κλείνει το μάτι και λέει… «εντάξει» σε όλες μας τις απαιτήσεις, χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση.

 


Article featured image
Article featured image

Ο λόγος γίνεται για την υπηρεσία «nTAXI», μια εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα android & iPhone, που ενώνει τον επιβάτη με περισσότερους από διακόσιους οδηγούς Ταξί και mini-bus παγκύπρια. 


Ο χρήστης κατεβάζει την εφαρμογή στο smartphone του και μπορεί να παραγγείλει ταξί για τις μετακινήσεις του μέσα στην πόλη ή να σχεδιάσει το ταξίδι του προς το αεροδρόμιο έως και ένα μήνα νωρίτερα!


Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, οπουδήποτε στην Κύπρο και για οποιαδήποτε απόσταση, είναι οι τρεις πυλώνες στους οποίους στηρίζεται η εφαρμογή που φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις καθημερινές μετακινήσεις μας. 

Επαγγελματίες οδηγοί ταξί, ευγενικοί και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τον πελάτη, με καινούρια πολυτελή οχήματα και πολυετή πείρα στις πλάτες τους, είναι η κινητήριος δύναμη της νεοφυούς κυπριακής εταιρίας, που θέλει να αλλάξει την εικόνα ενός κλάδου παρεξηγημένου από πολλούς με τη χρήση των νέων μέσων και εφαρμογών. 

 



Με την χρήση του GPS ο οδηγός φτάνει στον πελάτη με υψηλή ακρίβεια, την ώρα που θέλει ο επιβάτης, με τον τύπο του οχήματος που χρειάζεται, είτε ζητά την οικονομικότερη δυνατή λύση, είτε πολυτέλεια πέντε αστέρων. Μπορεί επίσης να ζητήσει ταξί για άμεση μεταφορά ή να προγραμματίσει το ταξίδι του μέχρι και ένα μήνα πριν. 

Στο μεγαλύτερο μέρος του στόλου προσφέρονται επιπλέον υπηρεσίες όπως Wi-Fi για τον επιβάτη, πληρωμή με πιστωτική κάρτα, φορτιστής για κινητό – ακόμη και φορτιστής για laptop!

 



«Keep me, you will need me» λένε οι ιδρυτές της υπηρεσίας στο κοινό και προσφέρουν κουπόνι έκπτωσης 10 ευρώ για την πρώτη τους διαδρομή, φιλοδοξώντας να βοηθήσουν το κοινό να έρθει σε πρώτη επαφή με την υπηρεσία και να την αγαπήσει. Γιατί άλλωστε, δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί. 

Ο χρήστης πρέπει να κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό του και να χρησιμοποιήσει τον κωδικό έκπτωσης YZXHK στην πρώτη του παραγγελία. Παράλληλα, διαγωνισμοί και δώρα για κάθε προφίλ ταξιδιώτη προσφέρονται μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και τη σελίδα της εφαρμογής στο Facebook.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ