Κλείνουν οι δρόμοι για την άφιξη του Βασιλιά της Ιορδανίας στην Κύπρο

Στο νησί θα βρίσκεται αύριο 8 Σεπτεμβρίου ο Βασιλιάς της Ιορδανίας ABDULLAH II, ο οποίο θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο Προεδρικό Μέγαρο.


Article featured image
Article featured image

Τον Βασιλιά θα συνοδεύουν ο Πρωθυπουργός της Ιορδανίας, ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας και άλλοι παράγοντες.  

Σκοπός της επίσκεψης είναι η ανασκόπηση και περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου-Ιορδανίας, καθώς επίσης και η ανασκόπηση των τρεχουσών εξελίξεων στην περιοχή. 

Μια επίσκεψη που όπως είναι αναμενόμενο δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη την κυκλοφορία με την αστυνομία Κύπρου να έχει εκδώσει ήδη ανακοίνωση για τις αυριανές συνθήκες που θα επικρατούν στους δρόμους, κατά την άφιξη και αποχώρηση του Βασιλιά της Ιορδανίας.



«Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι αύριο Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, 2016 λόγω της αναμενόμενης επίσημης επίσκεψης στην Κύπρο του Βασιλιά της Ιορδανίας κ. ABDULLAH II IBN ΑL HUSSEIN, θα ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Για το λόγο αυτό θα υπάρξουν κατά διαστήματα αποκοπές δρόμων τόσο στην επαρχία Λάρνακας όσο και στην επαρχία Λευκωσίας. 

Παρακαλείται το κοινό όπως ακολουθεί τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που θα βρίσκονται καθήκον στα διάφορα σημεία και επιδείξει τη δέουσα υπομονή». 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ