10 υποτροφίες από τον εκδοτικό οίκο Δίας για σπουδές στο CIIM

Ο εκδοτικός οίκος Δίας επενδύει στην εκπαίδευση και σε συνεργασία με το CIIM-Cyprus International Institute of Management εξαγγέλλουν δέκα υποτροφίες για δέκα φοιτητές/τριες αξίας 49,000 ευρώ.

 


Article featured image
Article featured image

Όλα τα προγράμματα του CIIM έχουν διαπίστευση από τις τοπικές εκπαιδευτικές αρχές της Κύπρου, το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) και το ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.

Οι δέκα υποτροφίες του εκδοτικού οίκου Δία αφορούν 2 μερικές υποτροφίες ύψους 50% στο καθένα από τα ακόλουθα προγράμματα:  

*Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων [Master of Business Administration (MBA)]

Το μόνο ΜΒΑ στην Κύπρο με αναγνώριση από το διεθνή οργανισμό πιστοποίησης τίτλων AMBA με έδρα το Λονδίνο και το σύστημα αναγνώρισης διεθνών εκπαιδευτικών προγραμμάτων EFMD/EPAS με έδρα τις Βρυξέλλες.

*Μάστερ στη Διοίκηση (MSc Management)

Με εξειδικεύσεις όπως Ψηφιακό Μάρκετινγκ, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Χρηματοοικονομική Διοίκηση.

*Μάστερ στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες (MSc Financial Services)

Το μόνο στην Κύπρο που είναι αναγνωρισμένο στο πλαίσιο του προγράμματος Αναγνώρισης Πανεπιστημίων του Συνδέσμου Επαγγελματιών Χρηματοοικονομικών Αναλυτών (CFA)

*Μάστερ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωτική Συμπεριφορά (MSc Human Resource Management and Organisational Behaviour)

Έχει την προσυπογραφή του Κυπριακού Συνδέσμου Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (Κυ.Συ.Δ.Α.Δ. - CyHRMA).

*Μάστερ στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση (στα Ελληνικά)

Ένα απαραίτητο πτυχίο για όσους δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο της εκπαίδευσης.

Κάθε άτομο που πληροί τα κριτήρια εισδοχής στο CIIM μπορεί να υποβάλει αίτηση για το πρόγραμμα της επιλογής του και να διεκδικήσει μία από τις δέκα υποτροφίες.

Οι επιτυχόντες/ούσες αναμένεται να παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό συνδυασμό ακαδημαϊκών και προσωπικών χαρακτηριστικών και να ολοκληρώσουν με επιτυχία προσωπική συνέντευξη που θα διεξαχθεί  από την Επιτροπή Εισδοχής του CIIM.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τις 30 Ιανουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης και τα κριτήρια εισδοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 7777 2446, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: admissions@ciim.ac.cy και στην ιστοσελίδα: www.ciim.ac.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ