Στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ για τη μεγάλη επιστροφή του «Prison Break»

Εδώ και περίπου ένα χρόνο, όταν η FOX ανακοίνωσε την επιστροφή στις οθόνες μας της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς Prison Break, οι φανατικοί ακόλουθοι ένιωσαν μια άνευ προηγουμένου ευφορία.

 


Article featured image
Article featured image

Οι συγκλονιστικές σκηνές δράσεις, το καλοδουλεμένο σενάριο, οι ηθοποιοί, οι ερωτικές ιστορίες και το underground σκηνικό των φυλακών, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια σειρά εξάρτηση, που μέχρι και σήμερα, αρκετά χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου (2009), πολλοί σχολιάζουν το πόσο άρτια ήταν η εν λόγω σειρά.

Η αναμονή παρόλα αυτά φτάνει στο τέλος της, αφού τον Απρίλη αναμένεται η προβολή του πρώτου επεισοδίου της ολοκαίνουργιας 5ης σεζόν.

Στις 11 Ιανουαρίου αργά το βράδυ, η FOX ανέβασε σε Facebook, Twitter και Youtube, το ολοκαίνουργιο τρέιλερ με σκηνές από τα νέα επεισόδια. Μέσα σε χρόνο d-t οι προβολές ξεπέρασαν τα 42 εκατ. views, καθιστώντας το ένα από τα πιο viral video του δικτύου, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.  

Η νέα σεζόν 9 επεισοδίων, απαρτίζεται σχεδόν ολοκληρωτικά από το αυθεντικό cast που συμμετείχε στις προηγούμενες σεζόν και οι προσδοκίες του κοινού είναι ιδιαίτερα υψηλές, όσο και η ανυπομονησία για την προβολή, αφού είχαν δεθεί με τους συγκεκριμένους χαρακτήρες.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ