Μιλούσαν ελληνικά στην Αμερική και κάποιοι ενοχλήθηκαν [ΒΙΝΤΕΟ]

Και έρχεται η ώρα που όλοι οι χάρτινοι πύργοι που έχεις χτίσει γκρεμίζονται, απλά με ένα βίντεο.

 


Article featured image
Article featured image

Εκεί που νομίζεις ότι όλος ο κόσμος θεωρεί τους Έλληνες και τον ελληνισμό, ως την κοιτίδα του πολιτισμού και τους θαυμάζει, ξαφνικά βιώνεις τον ρατσισμό, εκείνον που κι εμείς ίσως κάνουμε στην πατρίδα μας σε όσους δεν είναι ιθαγενείς, αλλά ξένοι.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα thepappaspost.com, δείχνει την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ζευγάρι Ελληνοαμερικανών στην Καλιφόρνια, την ώρα που ψώνιζε σε τοπική υπεραγορά.

Ο λόγος ήταν επειδή μιλούσαν μεταξύ τους ελληνικά, -όπως συνήθως κάνουν οι Έλληνες που ζουν και μεγαλώνουν στην Αμερική όταν δεν βρίσκονται ξενόγλωσσοι ανάμεσα τους. Στο άκουσμα της ξένης γλώσσας όμως, μια Αμερικανίδα ενοχλήθηκε τόσο πολύ, που τους ζήτησε το λόγο και απαίτησε από αυτούς να μιλούν στα αγγλικά, σεβόμενοι τη χώρα που τους φιλοξενεί.

Ο Θανάσης με το που συνειδητοποίησε το τι ήθελε αυτή η γυναίκα από αυτούς, άρχισε να την κινηματογραφεί με το κινητό του, όσο εκείνη έκανε «λεκτική επίθεση» στη Σοφία. Εκείνη τη στιγμή η manager της υπεραγοράς που αντιλήφθηκε τι γινόταν, πλησίασε τη γυναίκα και τις ξεκαθάρισε ότι το κατάστημα δεν δέχεται και δεν επιτρέπει τέτοιου είδους συμπεριφορές στο χώρο τους, ζητώντας της να φύγει από το κατάστημα.

Ο Θανάσης ανέβασε το εν λόγω βίντεο στο Facebook το οποίο σχεδόν αμέσως έγινε viral ανάμεσα στην ομογένεια.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ