Το νέο πρόσωπο των Thanos Hotels & Resorts στην Πάφο

Επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ για την ανακαίνιση των ξενοδοχείων Almyra και Annabelle, που θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2017.

 


Article featured image
Article featured image

Συνεχίζοντας μια πολύ πετυχημένη σεζόν του πρόσφατα ανανεωμένου Anassa, το 2017 είναι η χρονιά της Πάφου για την εταιρεία.

Αμφότερα Almyra και Annabelle θα υποστούν σημαντικές βελτιώσεις και ανακαινίσεις, παράλληλα με την ταυτόχρονη αναγόρευση και τον εορτασμό της Πάφου ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης.

Τα Thanos Hotels δίνουν και φέτος εντυπωσιακό παρόν, με μια μεγάλη επένδυση στα ξενοδοχεία Annabelle και Almyra. Αμφότερα ανακαινίζονται και τον Απρίλιο του 2017, κάνουν μια δυναμική επανεμφάνιση λανσάροντας νέους χώρους όπως πισίνες , αίθρια, δωμάτια και σουίτες καθώς και ανανεωμένα εστιατόρια. Τα δύο ξενοδοχεία παίρνουν σειρά μετά από τον περσινό επανασχεδιασμό του θυγατρικού Anassa, που το επανέφερε στους κορυφαίους ανά τον κόσμο ταξιδιωτικούς προορισμούς. Οι συνεχόμενες επενδυτικές πρωτοβουλίες των Thanos Hotels, σηματοδοτούν μια νέα εποχή για τον όμιλο αλλά και γενικότερα για την Πάφο, ενισχύοντας και αναδεικνύοντας έτσι, τη μεγάλη σημασία της πόλης ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2017.

 

ΑLMYRA HOTEL

Το «σύμβολο» μιας αέρινης και μοντέρνας Κύπρου επανασυστήνεται τον Απρίλιο.

Μέλος των Design Hotels, το ξενοδοχείο Αλμύρα, μέσα από μια άνετη και ιδιαίτερα καλόγουστη εκδοχή της Μεσογειακής πολυτέλειας, προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για νέα ζευγάρια και οικογένειες που αγαπούν τη διασκέδαση. Εξαιρετικά εστιατόρια, βραβευμένο Spa, πλήρως εξοπλισμένο Kids club, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες και 189 ευρύχωρα δωμάτια, σχεδιασμένα από την Παριζιάνικης καταγωγής Joelle Pleot, δημιουργούν το καταλληλότερο σκηνικό για να χαλαρώσει κανείς με στυλ, δίπλα στη θάλασσα.

Το 2017 βρίσκει το ξενοδοχείο με νέο πρόσωπο. Βασικές αλλαγές, οι επεκτάσεις στους ατομικούς προαύλιους χώρους στα δωμάτια με θέα τη θάλασσα καθώς και η εντυπωσιακή προσθήκη μιας ολοκαίνουριας πισίνας υπερχείλισης, 33m με θέα τη θάλασσα και το απέραντο γαλάζιο, πλαισιωμένης με ένα σύγχρονο φωταγωγημένο poolhouse με ανοιχτή εστία φωτιάς-τζάκι, τέσσερις νέες βεράντες και ατομικές ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία.

 

ANNABELLE

Το κλασικό «Grand Dome» της φιλοξενίας της Πάφου εγκαινιάζει όλες τις σουίτες του και 2 εστιατόρια.

Ξεκινώντας τη λειτουργία του το 1985 από τον George Thomas , διακεκριμένο ευγενή Βρετανό πολιτικό , το Annabelle ήταν το πρώτο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Πάφο. Οι ένθερμοι πιστοί πελάτες του ξενοδοχείου είναι μια ξεκάθαρη απόδειξη του μοναδικού χαρακτήρα του, αλλά και του ξεχωριστού και εξειδικευμένου έμψυχου δυναμικού, που καταφέρνει εδώ και χρόνια να δημιουργεί επαναλαμβανόμενους επισκέπτες. Το ξενοδοχείο αποτελεί ένα δεύτερο σπίτι για πολλούς και η μαγευτική του τοποθεσία, σε συνδυασμό με τους πανέμορφους κήπους μπροστά στη θάλασσα, το καθιστά μια σταθερή επιλογή διακοπών για όλο το χρόνο.

Το 2017 σηματοδοτεί μια εντυπωσιακή χρονιά καθώς το Annabelle ανακαινίζει όλες τις σουίτες του ως αποτέλεσμα μιας μεγάλης επένδυσης πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Το παραθαλάσσιο εστιατόριο Mediterraneo ανανεώνεται με νέο διάκοσμο , νέα επίπλωση και νέο μενού, υπό την καθοδήγηση του Executive Chef των Thanos Hotels David Goodridge. Το εστιατόριο Amorosa επίσης ανακαινίζεται με σκοπό να μετατραπεί σε ένα νέο εντυπωσιακό και διασκεδαστικό σημείο αναφοράς και συνάντησης στο ξενοδοχείο. Ο χώρος του εστιατορίου θα αγκαλιάζει τον περίγυρο δημιουργώντας ένα πολύ εκλεπτυσμένο περιβάλλον με τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας, για ποτό στο μπαρ με θέα  στη θάλασσα και την πισίνα, η για να απολαύσει κανείς το γεύμα και το δείπνο του στη βεράντα. Το νέο πρόσωπο του εστιατορίου συμπίπτει επίσης με την πρόταση νέων μενού. Επιπρόσθετα επεκτείνονται οι χώροι αναψυχής γύρω από την πισίνα και ανανεώνεται το μπαρ και το κελάρι των κρασιών.

 

ABOUT THANOS HOTELS AND RESORTS

Ο όμιλος των Thanos Hotels and Resorts ιδρύθηκε πριν 40 χρόνια από τον Αλέκο Μιχαηλίδη. Αποτελεί τη ναυαρχίδα του τουριστικού στόλου της Κύπρου , με τρία υπερπολυτελή, ξεχωριστά και πολύ αγαπημένα ξενοδοχεία. Το εμβληματικό Anassa, το αέρινο Almyra και το κλασικό Annabelle. Η εταιρεία πιστή στις οικογενειακές της αρχές και αξίες, διοικείται σήμερα από τον Θάνο Μιχαηλίδη, την Άννα Μιχαηλίδη και την Νατάσα Μιχαηλίδη, συνεχίζοντας μια παράδοση εξόχως επιτυχημένης πορείας και καθιστώντας τα Thanos Hotels στο παρόν, τουριστικά σημεία αναφοράς για όλη τη Μεσόγειο.

Με τα γερά θεμέλια ενός λαμπρού παρελθόντος και τα εξαιρετικά τωρινά της επιτεύγματα η εταιρεία σχεδιάζει ένα κυρίαρχο μέλλον.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ