Ένα brunch (πολύ) αλλιώτικο από τα άλλα στη Λευκωσία [εικόνες & βίντεο]

Μια μόδα που ξεκίνησε από την Αμερική εδώ και πολλά χρόνια, έγινε must και στην Κύπρο –λίγο αργοπορημένα- αλλά με μεγάλη επιτυχία. Και γιατί όχι;

 


Article featured image
Article featured image

Πλέον υπάρχουν πολλά μαγαζιά (σχεδόν όλα) που σερβίρουν brunch. Άλλοι προτιμούν κλασσικές γεύσεις, άλλοι πιο γκουρμε, όλοι όμως λίγο πολύ θέλουμε το brunch μας μια Κυριακή πρωί.

Πριν λίγες μέρες στην πρωτεύουσα όμως, πραγματοποιήθηκε μια διαφορετική εκδήλωση με βασικό πρωταγωνιστή το brunch μπουφέ, το οποίο όμως παρουσιάστηκε με τον κλασσικό τρόπο.

Η ομάδα της «Haze Team», η οποία εμπνεύστηκε το πρωτοποριακό αυτό Life Style concept, παρουσίασε στους απαιτητικούς ακόλουθους της την παραμονή των Χριστουγέννων το «The Haze Brunch» στο Patio Cocktail Bar.

Το άκρως επιτυχημένο event ξεκίνησε στις 12:00 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό.

 



 

Ο Executive Chef του Patio, Στέφανος Νικολάου, επιμελήθηκε το buffet το οποίο περιλάμβανε εξαιρετικές επιλογές που ενθουσίασαν του εκλεκτούς καλεσμένους. Αμέσως μετά το brunch,  ακολούθησε ένα VIP Party με άφθονη σαμπάνια Mumm και βότκα Absolut Elyx, υπό τις μουσικές επιλογές των Andrew P και Giorgio A. 



Μιλώντας με τους διοργανωτές, μας ενημέρωσαν πώς ήδη έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το επόμενο «Τhe Haze Brunch», χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ