This trainer (from Cyprus) is hard core! [ΒΙΝΤΕΟ]

Το βίντεο με τον Κύπριο γυμναστή ο οποίος «προπονεί» με έναν ιδιαίτερο τρόπο έναν από τους πελάτες στο γυμναστήριο όπου δουλεύει, έχει γίνει κάτι περισσότερο από viral.

 


Article featured image
Article featured image

Προς αυτή την κατεύθυνση βοήθησε σαφέστατα το γεγονός ότι το βίντεο έγινε post στη σελίδα του Νοτιοαφρικανού Jaco de Bruyn, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως «one of the fastest growing Muscle models in the world». Ο Jaco μάλιστα το συνόδευσε με τη λεζάντα «This trainer is HARD CORE!».

Με αυτά και με τ’ άλλα, ο Κύπριος (από την Λάρνακα εξ όσων καταλάβαμε) γυμναστής αν μη τι άλλο συζητήθηκε από πολλούς διαδικτυακούς χρήστες, άλλοτε με κάπως όχι και τόσο κολακευτικό τρόπο και άλλοτε με σχόλια που αν τα βάλεις μαζί φτιάχνουν το προφίλ ενός πολύ καλού γυμναστή (που υπηρέτησε μάλιστα στα ΟΥΚ) και ενός εξαίρετου χαρακτήρα.

Πάντως, ένα από τα σχόλια από μια κοπέλα που λέει ότι γνωρίζει τον γυμναστή, αναφέρει πως το βίντεο είναι προϊόν μιας πλάκας που έγινε από τους δύο πρωταγωνιστές. Ποιος ξέρει;

Η City προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον ίδιο, οπότε ενδεχομένως να επανέλθουμε για τα «τι», «ποιος», «πως», «πότε» και «γιατί».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ