Η ονειρεμένη Φρουτοπία γίνεται διαδραστικό θεματικό πάρκο

Είναι μια, μόνο μία, η ονειρεμένη Φρουτοπία και η οποία πλέον παίρνει σάρκα και οστά μέσα από ένα εντυπωσιακό θεματικό πάρκο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.  

 


Article featured image
Article featured image

Όπως διαβάζουμε στο blog themamagers.gr, η Helexpo ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει ένα Θεματικό Πάρκο μαζί με μουσείου εμπνευσμένο από το δημοφιλές παραμύθι του Τριβιζά, με υψηλά εκπαιδευτικά στάνταρντς και έντονα διαδραστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. «’Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά’, είναι ένα θεματικό πάρκο που υπόσχεται να ταξιδέψει τους επισκέπτες στον υπέροχο κόσμο της φαντασίας και του παραμυθιού», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Το Θεματικό Πάρκο και Μουσείο θα ανοίξει τις πόρτες του στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo – Maroussi στις 3 Νοεμβρίου και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου. Ο κόσμος της Φρουτοπίας, το Νησί των Πυροτεχνημάτων, τα 33 Ροζ Ρουμπίνια, η μάγισσα Φρικαντέλα, τα τρία μικρά λυκάκια και δεκάδες ακόμη παραμύθια γίνονται πρωτότυπη, βιωματική και διδακτική εμπειρία.

Οι λάτρεις των παραμυθιών του βραβευμένου συγγραφέα, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα «επιβιβαστούν» στη «Φτερωτή Σαΐτα», το τρένο, γνωστό επίσης και ως «Τρένο που πάει παντού» και με συνεπιβάτες τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Πουπού την αλεπού, τον Σωτήρη το καρπούζι, τον Αιμίλιο το μήλο και άλλους γνωστούς ήρωες των αγαπημένων παραμυθιών, θα απολαύσουν μια καταιγιστική διαδρομή σε χώρες άγνωστες και ζούγκλες μακρινές, θα ακούσουν συναρπαστικές ιστορίες, θα λύσουν αξεδιάλυτα μυστήρια και θα αψηφήσουν τις απειλές της μάγισσας Φρικαντέλας και τις παγίδες που στήνει, σε κάθε τους βήμα, ο Ρούνι Ρούνι το ύπουλο, κακό γουρούνι.

Αν λοιπόν τύχει να βρεθείς Ελλάδα μέσα σε αυτό το διάστημα, μη ξεχάσεις αν βάλεις στο πρόγραμμα σου και αυτή τη μοναδική δραστηριότητα. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ