Τι «παίζει» με τους πολιτικούς γάμους στην Αγία Νάπα;

Σε απόλυτο προορισμό για πολιτικούς γάμους, φαίνεται πως εξελίσσεται η Αγία Νάπα, η οποία την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, τέλεσε τον υπ’ αριθμόν 20.000 πολιτικό γάμο, στον ιδιαίτερα δημοφιλή σημείο «Άμμος του Καμπούρη».

 


Article featured image
Article featured image

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Αγίας Νάπας, από τον Μάιο του 1994 έως τον Οκτώβριο του 2017 στην περιοχή τελέστηκαν 20.000 γάμοι.

Τον γάμο του ζευγαριού από τη Ρωσία Ilia Privalov και Elena Kolesnikova τέλεσε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος, ο οποίος αφού τους ευχαρίστησε για την επιλογή τους να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου  στην Αγία Νάπα.

Εξέφρασε, επίσης, την ικανοποίησή του που ο Δήμος κατάφερε σε μεγάλο βαθμό να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει ξεπερνώντας τους, γεγονός που αποδεικνύει, όπως αναφέρει, κάτι που είναι ευρύτερα γνωστό ότι δηλαδή η περιοχή της Αγίας Νάπας είναι από τις ομορφότερες του νησιού της θεάς του έρωτα Αφροδίτης αλλά και της ανατολικής Μεσογείου γενικότερα.

«Ως Τοπική Αρχή» συνέχισε, «έχουμε επενδύσει τα τελευταία χρόνια αναβαθμίζοντας σε σημαντικό βαθμό τους υφιστάμενους χώρους και δημιουργήσαμε ακόμη περισσότερους για να ικανοποιήσουμε την αυξανόμενη ζήτηση από τη μία πλευρά, αλλά και για να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στα ενδιαφερόμενα ζευγάρια .

«Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί με στόχο τον εμπλουτισμό του γαμήλιου τουριστικού μας προϊόντος με όλα τα θετικά επακόλουθα που αυτό συνεπάγεται» κατέληξε ο κ. Καρούσος. 

Στο τυχερό ζευγάρι ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας δώρισε αναμνηστικά δώρα μεταξύ των οποίων μία κλειδαριά για να κλειδώσουν τον έρωτά τους στην γέφυρα των ερωτευμένων και ειδικό δώρο-ενθύμιο για το γεγονός ότι ο δικός τους γάμος αποτέλεσε τον 20,000ό που έχει πραγματοποιηθεί από το Δήμο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ