«Ανάπνευσε…»

Μια ανάσα ζωής, από τον Λεωνίδα Χατζημιτσή

 


Το βιβλίο του, ΒRΕΑΤΗ, αποτελεί μια βιωματική κατάθεση. Ένα μονοπάτι που περπατώντας το ανακαλύπτεις πολλά νοήματα της ζωής και μικρές και μεγάλες αλήθειες της ύπαρξής μας και τρόπους με τους οποίους μπορούμε να μάθουμε να ζούμε καλύτερα.

Ο Λεωνίδας Χατζημιτσής, μέλος του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου, είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζοντά τον, νιώθεις ήδη ότι κερδίζεις ένα κομμάτι αλήθειας.

Έπειτα από το μεγάλο και δημιουργικό του ταξίδι με το BREATH, είναι γεμάτος με θετικότητα, δυναμισμό και θέληση. Την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου, θα διανύσει μια συμβολική πορεία από τον εκδρομικό χώρο του Μαχαιρά μέχρι το Μοναστήρι του Μαχαιρά. Μια δύσκολη διαδρομή, αλλά είναι και ένας στόχος ζωής.

Τον Λεωνίδα θα συνοδευόσουν φίλοι και συνάδελφοί του, αλλά και κόσμος ο οποίος θέλει να μοιραστεί μαζί του αυτό το κομμάτι χαράς. Συνάντηση, λοιπόν, τη Κυριακή 5 Νοεμβρίου στον εκδρομικό χώρο του Μαχαιρά στις 10π.μ. Η επιστροφή από το μοναστήρι του Μαχαιρά θα γίνει με λεωφορεία.

Το δικαίωμα συμμετοχής θα είναι 10 ευρώ, και για κάθε συμμετοχή θα προσφέρεται το βιβλίο του Λεωνίδα, «BREATH». Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο TELETHON. 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 99 122 472.    

 


Σχετικα

Στο ελληνικό καφενείο του Ριζοκαρπάσου

Εξόργισε το «bullying» παρουσιάστριας εναντίον του πρίγκιπα Τζορτζ

3 «επικίνδυνα» λάθη που κάνουν οι γυναίκες μετά το σεξ

«Τέλος» οι άδειες οδήγησης για φέτος

Μόνο 3 μέρες πρέπει να εργάζονται όσοι είναι άνω των 40 ετών

Είναι αυτή η πιο όμορφη παραλία της Ελλάδας;