«Ανάπνευσε…»

Μια ανάσα ζωής, από τον Λεωνίδα Χατζημιτσή

 


Article featured image
Article featured image

Το βιβλίο του, ΒRΕΑΤΗ, αποτελεί μια βιωματική κατάθεση. Ένα μονοπάτι που περπατώντας το ανακαλύπτεις πολλά νοήματα της ζωής και μικρές και μεγάλες αλήθειες της ύπαρξής μας και τρόπους με τους οποίους μπορούμε να μάθουμε να ζούμε καλύτερα.

Ο Λεωνίδας Χατζημιτσής, μέλος του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου, είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζοντά τον, νιώθεις ήδη ότι κερδίζεις ένα κομμάτι αλήθειας.

Έπειτα από το μεγάλο και δημιουργικό του ταξίδι με το BREATH, είναι γεμάτος με θετικότητα, δυναμισμό και θέληση. Την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου, θα διανύσει μια συμβολική πορεία από τον εκδρομικό χώρο του Μαχαιρά μέχρι το Μοναστήρι του Μαχαιρά. Μια δύσκολη διαδρομή, αλλά είναι και ένας στόχος ζωής.

Τον Λεωνίδα θα συνοδευόσουν φίλοι και συνάδελφοί του, αλλά και κόσμος ο οποίος θέλει να μοιραστεί μαζί του αυτό το κομμάτι χαράς. Συνάντηση, λοιπόν, τη Κυριακή 5 Νοεμβρίου στον εκδρομικό χώρο του Μαχαιρά στις 10π.μ. Η επιστροφή από το μοναστήρι του Μαχαιρά θα γίνει με λεωφορεία.

Το δικαίωμα συμμετοχής θα είναι 10 ευρώ, και για κάθε συμμετοχή θα προσφέρεται το βιβλίο του Λεωνίδα, «BREATH». Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο TELETHON. 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 99 122 472.    

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ