Μια έκθεση με αντικείμενα και έπιπλα εποχής [στην οποία πρέπει να πας]

Δεν είναι μόδα, είναι τρόπος ζωής...

 


Article featured image
Article featured image

Η Jo&Tim παρουσιάζει την 1η  συλλογή της από έπιπλα και αντικείμενα εποχής με vintage design, τα οποία έχουν αποκατασταθεί ή/και μεταποιηθεί με πολλή σκέψη, προσπάθεια και σύγχρονη ευαισθησία, εξασφαλίζοντας την ίδια ώρα ότι η ομορφιά αλλά και η ταυτότητά τους παραμένουν αναλλοίωτα. Η όλη προσπάθεια γίνεται σε συνεργασία με ντόπιους τεχνίτες, οι οποίοι, παράλληλα με την αποκατάσταση των παλαιών αντικειμένων, κατασκευάζουν και σύγχρονα κομμάτια, με πολύ μεράκι και χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές.

Η εταιρεία Jo&Tim Ltd γεννήθηκε από την αγάπη των δύο συνιδρυτών της για τη διαχρονική διακόσμηση χώρου και ασχολείται με την πώληση αντικειμένων που κουβαλούν μαζί τους ιστορία, τέχνη, ομορφιά και καλαισθησία. Στόχος της Jo&Tim είναι η παρουσίαση των πρωτοποριακών ιδεών της μέσω εκθέσεων. Κάθε έκθεση θα είναι ξεχωριστή και μοναδική.  Η πρώτη συλλογή της Jo&Tim βασίζεται στην ιδέα ότι τα όμορφα πράγματα δεν έχουν ημερομηνία λήξης.

 

Πού και πότε

Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Στροβόλου

Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 34, Στρόβολος

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή από τις 9-12 Νοεμβρίου, 10:00 – 19:00

*Η έκθεση, η οποία προάγει την τέχνη και τον πολιτισμό, μέσω της αξιοποίησης και της προβολής της τεχνογνωσίας ντόπιων παραδοσιακών τεχνιτών, στηρίζεται από τον Δήμο Στροβόλου  και εντάσσεται στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δράσεων.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ