Διεθνής διάκριση για Κύπριο φωτογράφο [ο νεότερος παγκοσμίως]

Με μόνο δέκα επαγγελματίες φωτογράφους να κατέχουν τη συγκεκριμένη διάκριση σε Κύπρο και Ελλάδα, ο Κωνσταντίνος Λάρκος γίνεται ο νεότερος φωτογράφος στον κόσμο που κατακτά τη διάκριση ASWPP.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Κωνσταντίνος Λάρκος (φωτο ΛΑΡΚΟ, Πάφος) κατάφερε να διακριθεί σε ένα από τους πιο διαδεδομένους οργανισμούς για επαγγελματίες φωτογράφους στον κόσμο, στο Society Wedding Portrait Photographers (SWPP). Η διάκριση για τον Κωνσταντίνο είναι η δεύτερη που παίρνει μετά το LSWPP, όταν και ήταν ο νεότερος επαγγελματίας φωτογράφος σε Ελλάδα και Κύπρο και ο δεύτερος σε όλο τον κόσμο, το 2014.

Mε την ευκαιρία αυτή ο Κωνσταντίνος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλη την ομάδα της φωτο ΛΑΡΚΟ (Digital Studio Larko LTD) για την υποστήριξη, όλους τους συνεργάτες αλλά και όλη την κοινότητα των επαγγελματιών φωτογράφων στην Κύπρο που δημιουργούν τον υγιή ανταγωνισμό και προσφέρουν σε νεότερους επαγγελματίες το περιβάλλον για να δημιουργήσουν.

Φωτογράφος: Johnny Symeou

 

Τι είναι το Society of Wedding and Portrait Photographers (SWPP);

Ο πιο ραγδαία αναπτυσσόμενος παγκόσμιος οργανισμός για επαγγελματίες φωτογράφους με έδρα το Λονδίνο. O οργανισμός αντιπροσωπεύει τους επαγγελματίες φωτογράφους Γάμου και Πορτραίτου. Τα μέλη του οργανισμού είναι επαγγελματίες εν ενεργεία φωτογράφοι και όχι μόνο. Διαθέτει επίσης υπό-κοινότητες που αντιπροσωπεύουν διάφορα είδη φωτογραφίας (αθλητική φωτογραφία, φωτορεπορτάζ, φωτογραφία τοπίου κλπ). Υποστηρίζεται από 200 και πλέον εταιρείες ηγέτιδες στο χώρο της φωτογραφίας και συνεργάζεται με οργανισμούς όπως το WPPI. Κάθε χρόνο διοργανώνει ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια/εκθέσεις με ομιλητές διακεκριμένους φωτογράφους διεθνούς φήμης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ