Δείτε πώς είναι σήμερα ο Φατσέας από το Καφέ της Χαράς -και κυρίως τι κάνει [NSFW]

Όχι, δεν αλλάξαμε ύφος στο περιεχόμενο, μόνο που τη συγκεκριμένη είδηση δεν υπήρχε άλλος, καλύτερος τρόπος, να τη ντύσουμε.

 


Article featured image
Article featured image

Σίγουρα, όλοι θυμάστε τον περιβόητο καφετζή Βαγγέλη Φατσέα από την τηλεοπτική σειρά «Το Καφέ της Χαράς», ο οποίος με τις κουτοπονηριές του, αλλά και τις ασύλληπτες και δίχως νόημα ατάκες του άφησε εποχή. Ήρθε η ώρα να τον ξεχάσετε, αφού ο νέος ρόλος του Γεράσιμου Σκιαδαρέση απέχει παρασάγγας από τον μικροαπατεώνα, μισογύνη και αφελή Βαγγέλη Φατσέα.

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, εδώ και αρκετό καιρό, ο Έλληνας ηθοποιός θα συμμετείχε σε μια ιταλική σειρά (Suburra) του Netflix, με γκάνγκστερ, διεφθαρμένους πολιτικούς και το Βατικανό, όπως λέει και η σύνοψή της. Παρόλα αυτά, τίποτα στην περιγραφή δεν μας προετοίμαζε γι’ αυτό που θα ακολουθούσε.

Και αν κρίνουμε από το πρώτο επεισόδιο, η σειρά επιφυλάσσει πολλές και ιδιαίτερα «απαγορευτικές» σκηνές. Σε αυτό το επεισόδιο τoυ Suburra, όπως φαίνεται και στο GIF που ακολουθεί ένα πραγματικό πλήθος ανδρών και γυναικών με πρωταγωνιστή τον Φατσέα, φαίνεται να επιδίδονται σε κάποιο μεγαλειώδες όργιο. Το όργιο προφανώς συμπεριλαμβάνει κόκες και σαμπάνιες σε σαμπανιέρες. What else?

Το επίμαχο σημείο, όπως αναφέρει το Luben, φαίνεται να δημοσιεύτηκε στην ενότητα του Reddit «Watch it for the plot», όπου το εντόπισαν και οι Έλληνες χρήστες του γνωστού site, οι οποίοι δε μπόρεσαν να μην παρατηρήσουν το extreme make-mover του Βαγγέλη Φατσέα.

Δεν έχουμε ιδέα τι είδους παπάς είναι ο χαρακτήρας του Γεράσιμου Σκιαδαρέση στη σειρά, καθώς υποδύεται ένα μέλος του Βατικανού, το οποίο μάλιστα έχει υψηλή θέση στα οικονομικά του παπικού κράτους. Ο πάτερ Φατσέας, πάντως, στην ιταλική σειρά φαίνεται να το ζει στα άκρα με σεξ και ναρκωτικά.

Από το Κολοκοτρωνίτσι στο Βατικανό, ένα ζάπινγκ δρόμος!

 


Πηγή: Luben

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ