Αυτό είναι ίσως το σπίτι που ονειρεύεται κάθε (εργένης) 30αρης

Πρόσεξε, μπορεί να ερωτευτείς!

 


Article featured image
Article featured image

Τα 30 για τον άντρα είναι αλλιώς. Ίσως γιατί σ’ εκείνο το σημείο επί της ουσίας ενηλικιώνεσαι πραγματικά. Λίγο πριν, είχες το στρατιωτικό, τις σπουδές, την ανεργία, την προσαρμογή στη νέα σου δουλειά και σ’ όλη αυτή την περίοδο είχες πιθανότατα τις πλάτες της μαμάς και του μπαμπά.

Όταν φτάνεις 30 όμως, μέσα σου κάτι αλλάζει. Αρχίζεις να βγάζεις πλάνο, πρόγραμμα, να σκέφτεσαι το μέλλον διαφορετικά και μπορεί η παιδική σου πλευρά να μην θέλει να χάσει τα φαγητά και τα φρεσκοσιδερωμένα ρούχα της μαμάς, αλλά η ενήλικη αντρική σου πλευρά σε πιέζει να προχωρήσεις.

Το μεγαλύτερο βήμα απ’ όλα είναι να φύγεις από το πατρικό σου και να νοικιάσεις το δικό σου διαμέρισμα. Το στοίχημα όμως δεν είναι αν θα τα καταφέρεις μόνος σου, αλλά πώς θα φτιάξεις το σπίτι των ονείρων σου, χωρίς να μοιάζει με το παιδικό σου δωμάτιο.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Mark+Vivi, πρέπει να μπήκε στο μυαλό και τα όνειρα του κάθε εργένη 30άρη και δημιούργησε ίσως το πιο τέλειο λοφτ που έχουμε δει ποτέ.Το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο provocateur.gr

Φωτογραφίες: Adrien Williams


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ