Αυτή είναι ίσως η πιο τέλεια οφθαλμαπάτη που έπαιξε online και έγινε viral

Τι νομίζεις ότι βλέπεις στη φωτογραφία;

 


Article featured image
Article featured image

Κατά καιρούς παίζουν διάφορες τέτοιες οφθαλμαπάτες στο διαδίκτυο. Συνήθως αφορά το αμφιλεγόμενο χρώμα ενός φορέματος, ή τα είδωλα που αντικατοπτρίζονται σε καθρέφτες. Αυτή τη φορά όμως είναι κάτι λίγο διαφορετικό.

Μια εικόνα που ανέβηκε στο Twitter, από την χρήστη «Captain Mall», έδειχνε ένα εντυπωσιακό stage, με χιλιάδες θεατές από κάτω οι οποίοι περίμεναν να ξεκινήσει το μουσικό φεστιβάλ. Πάνω στο poster που δημιούργησε και ανέβασε η χρήστης, έγραψε τα ονόματα των συγκροτημάτων που θα εμφανιστούν, τις ημερομηνίες, ακόμα και την ονομασία του φεστιβάλ.   

Η φωτογραφία άρχισε σχεδόν αμέσως να αναπαράγεται με τους χρήστες να αναρωτιούνται που ακριβώς θα γίνει αυτό το μουσικό φεστιβάλ, ποιοι καλλιτέχνες είναι αυτοί που λέει το poster, και γιατί δεν έγινε γνωστή αυτή συναυλία.

Κανείς, ή σχεδόν κανείς δεν μπήκε στη διαδικασία να παρατηρήσει λίγο καλύτερα την εικόνα και να δει τι πραγματικά έδειχνε. Κοιτάξτε καλύτερα, με τι μοιάζει;

Σίγουρα πάντως, όχι με συναυλία. Η εικόνα δείχνει συλλέκτη βαμβακιού (το stage) σε χωράφι με βαμβακοφυτία (οι χιλιάδες θαυμαστές) και κατάφερε να ξεγελάσει ακόμη και τους πιο «έξυπνους» twitteράδες.



 



*Με πληροφορίες από LIFO


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ