Οι γιορτινές εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Mall of Cyprus

Σε 40 μέρες έχουμε Χριστούγεννα!


Article featured image
Article featured image

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το «The Mall of Cyprus» υποδέχεται τα Χριστούγεννα με ποικιλία από συναρπαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Το εμπορικό κέντρο βάζει τα γιορτινά του και παρουσιάζει το πρόγραμμα με τις χριστουγεννιάτικες του εκδηλώσεις με δωρεάν συμμετοχή για μικρούς και μεγάλους.

Η εορταστική περίοδος ξεκινά με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον εσωτερικό χώρο του The Mall of Cyprus, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα. Η εκδήλωση θα αρχίσει με μια μαγική παράσταση από την ομάδα ταχυδακτυλουργών Liotatis Magic Show, και στη συνέχεια οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια μοναδική συναυλία από τον αγαπημένο τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο στις 6 το απόγευμα.

Τα παιδάκια έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με τον πραγματικό Άγιο Βασίλη από τη Λαπωνία, ο οποίος θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο από τις 27 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, μεταξύ 3-7 το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου στο εμπορικό κέντρο θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις για όλους. Οι επισκέπτες μπορούν να ακούσουν τραγούδια από χορωδίες, να παρακολουθήσουν παραστάσεις από διάφορες χορευτικές ομάδες και να στηρίξουν οικονομικά τα φιλανθρωπικά παζαράκια αρκετών οργανισμών.

Επιπλέον το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει καθημερινά παιδικές δραστηριότητες. Όλα τα παιδάκια που θα συμμετέχουν μπορούν να ζωγραφίσουν τη δική τους κάρτα, να διακοσμήσουν κάλτσες, να φτιάξουν στολίδια και να παίξουν διασκεδαστικά παιχνίδια κάθε Δευτέρα με Πέμπτη, μεταξύ 4-7 το απόγευμα.

Το The Mall of Cyprus είναι ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός για κάθε επισκέπτη αφού μέσα από αμέτρητες επιλογές καταστημάτων μπορεί να διαλέξει τα χριστουγεννιάτικα δώρα για αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα η λαμπερή διακόσμηση  και το εορταστικό κλίμα που επικρατεί στους διαδρόμους και ορόφους του εμπορικού κέντρου θα προσφέρουν για ακόμα μια χρονιά αξέχαστες γιορτινές εμπειρίες και αναμνήσεις στους επισκέπτες.

 

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων...>>> εδώ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ