Ξέχασε που είχε σταθμεύσει το 1997 και βρήκε το αμάξι του 20 χρόνια μετά

Μπορεί να συμβεί!

 


Article featured image
Article featured image

Οκ, 20 χρόνια είναι πολλά, εντούτοις σε όλους μας έχει συμβεί να παρκάρουμε κάπου και όταν επιστρέψουμε να βρούμε το αυτοκίνητό μας να μην θυμόμαστε που ακριβώς το έχουμε σταθμεύσει.

Κάπως έτσι την έπαθε και ο άντρας την ιστορίας, μόνο που τα πράγματα πήραν λίγο μεγαλύτερη έκταση.

Η ιστορία πάει πίσω στο 1997, όταν ένας άντρας ανέφερε στην αστυνομία την κλοπή του αυτοκινήτου του από το σημείο που το είχε σταθμεύσει στη Φρανκφούρτη.

20 χρόνια μετά, ο ίδιος άντρας ειδοποιείται από την αστυνομία ότι το αυτοκίνητό του βρέθηκε, μόνο που κανείς δεν του το είχε κλέψει, όπως νόμιζε. Αντίθετα, όπως ανακάλυψε η αστυνομία, μάλλον ο συγκεκριμένος ξέχασε που είχε παρκάρει, θεώρησε ότι του έκλεψαν το αυτοκίνητο και προχώρησε στην καταγγελία.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε σε γκαράζ σ’ ένα παλιό βιομηχανικό κτήριο, και είχε δρομολογηθεί η καταστροφή του. Ένεκα αυτού, ειδοποίησαν την αστυνομία για να βρει τον ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με την τοπική γερμανική εφημερίδα Augsberger Allgemein, ο άντρας ηλικίας σήμερα 76 ετών, οδηγήθηκε από την αστυνομία με την κόρη του στο αυτοκίνητο για να συναντηθούν ξανά, έπειτα από τόσα χρόνια.

Όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια, έπειτα από τόσα χρόνια ακινησίας το αυτοκίνητο πλέον δεν λειτουργούσε, ούτε και μπορούσε να επιδιορθωθεί γι’ αυτό και η αστυνομία θα το έστελνε να καταστραφεί.  

 

*Με πληροφορίες από τη independent.co.uk


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ