Σάλος με το σχέδιο στον αέρα από πιλότο της πολεμικής αεροπορίας

Κατά τη διάρκεια άσκησης, πιλότος της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ ζωγράφισε στον αέρα ένα πέος, γεγονός που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε σάλο.

 


Article featured image
Article featured image

Χιούμορ θα πει κάποιος. Ναι, θα λέγαμε κι εμείς, αρκεί να είσαι ένας τρελός οποιοσδήποτε πιλότος και όχι πιλότος στην αμερικάνικη πολεμική αεροπορία, η οποία προφανώς και χαρακτήρισε ως «απαράδεκτο» το ιδιόμορφο χιούμορ ενός πιλότου της. Ο πιλότος, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, «ζωγράφισε» στον ουρανό ένα γιγαντιαίο πέος, με τα ίχνη συμπύκνωσης του αεροσκάφους του. Μάλιστα, αυτό έγινε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης.

Οι κάτοικοι της μικρής πόλης Οκάνογκαν, στην Πολιτεία Ουάσινγκτον, στις δυτικές ΗΠΑ, είδαν κατάπληκτοι την Πέμπτη το μαχητικό μιας κοντινής αεροπορικής βάσης να ακολουθεί μια ασυνήθιστη πορεία και να σχεδιάζει έναν ουράνιο φαλλό.

Μια γυναίκα τηλεφώνησε για να διαμαρτυρηθεί για το άσεμνο σχέδιο στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KREM 2 που με τη σειρά του ρώτησε για την υπόθεση τις ένοπλες δυνάμεις.

 Οι μανούβρες του πιλότου «δεν είχαν καμία εκπαιδευτική αξία» τόνισε η πολεμική αεροπορία σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε, προειοδοποιώντας ότι ο επίδοξος «ζωγράφος» θα κληθεί να λογοδοτήσει για την πράξη του. «Το θεωρούμε απολύτως απαράδεκτο», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

  

«Όλοι έπαθαν σοκ», εξήγησε από την πλευρά του ο Τζέιμς Φάρμερ, ένας κάτοικος του Οκάνογκαν, που μίλησε στο περιοδικό Vice News.

Σοκ και πέος, θα λέγαμε εμείς, παραφράζοντας τη γνωστή ατάκα που χρησιμοποιούν σωρηδόν τα πλείστα κουτσομπολίστικα σάιτ. Πάντως, καμιά άλλη ατάκα δεν θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα την αντίδραση μετά τη δράση στην προκειμένη περίπτωση.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ