Ο άνθρωπος (που) μας εμπνέει

Ο πνευματικός ηγέτης είναι αυτός που εμπνέει τον κόσμο με τα συνετά λόγια του και τις σχεδόν αθόρυβες πράξεις του.

 


Αν όμως υπάρχουν εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον πιο πάνω κανόνα, τότε σίγουρα ο δικός μας πνευματικός ηγέτης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Είναι κορυφαίος!

Και μπορεί να μην εμπνέει κανέναν (ή σχεδόν κανέναν με αυτά που κάνει και κυρίως αυτά που λέει {…>>> διάβασε σχετικό ρεπορτάζ εδώ}, σίγουρα όμως η εκρηκτική αυτή προσωπικότητα, εμπνέει πολύ κόσμο για άλλους λόγους -όλους τους λάθος λόγους βασικά.

Με ένα γρήγορο google search αλλά και με ένα επιδερμικό ψάξιμο στα social media, χωρίς πολλή προσπάθεια βασικά, θα εντοπίσεις ουκ ολίγες εικόνες με το πρόσωπό του Αρχιεπισκόπου, που όμως δεν παραπέμπουν στην ιδιότητά του.

Γκραφιτάδες, stencil artist, γραφίστες κλπ καλλιτέχνες, κατά καιρούς εμπνέονται από το… ποιμενικό του έργο και αποτυπώνουν στα σχέδιά τους τις σκέψεις τους σε σχέση με αυτόν.

Όπως και να το κάνεις, ο Αρχιεπίσκοπος εξελίσσεται στον απόλυτο influencer της κυπριακής κοινωνίας. Το μόνο που μένει, είναι να δούμε να δημιουργείται και ένας λογαριασμός στο Instagram, με τον προκαθήμενο να κάνει post με προϊόντα μόδας και γνωστά brands αλκοολούχων ποτών, συνοδεύοντάς τα μάλιστα με το hashtag #ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΝ

 Έργο του CRS με αφορμή την είδηση για το τζακούζι

 Η Πόπη Πισσουρίου επίσης εμπνεύστηκε από το τζακούζι

 Όπως και ο Πολίτης, με μια ωραία γελοιογραφία

 Δεν σου κάνω τον Άγιο, αχ... μπογιάτισα / έργο του CRS

 

Αλήθεια, πώς θα ήταν αν είχαμε ένα πνευματικό ηγέτη που θα μιλούσε (μεταξύ άλλων) για τον Θεό και την αγάπη; Ενδεχομένως να μην μάθουμε ποτέ...Φωτογραφία: Αρχείο Σημερινής / Γιώργος Μιχαήλ


Σχετικα

Η 19χρονη Ariauna ήθελε απλώς να κάψει τα γράμματα του πρώην της

Το Ποτάμι επιστρέφει το μισό εκατομμύριο της κρατικής χορηγίας που είχε πάρει για τις εκλογές

Έρχεται μεταθανάτιο άλμπουμ για τον Leonard Cohen

Η ερώτηση ενός δημοσιογράφου που εξόργισε τον Χοακίν Φίνιξ

Δεν μπορεί ούτε η Κομισιόν να μας εξασφαλίσει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Η απίστευτη απάντηση μαγαζιού της Λάρνακας προς πελάτισσα που έγραψε αρνητική κριτική